Philips 8901 AmbiLux. Cel mai spectaculos televizor Philips

Data: 15/06/2016 | Autor: .

Philips 8901 AmbiLux gadgetreport.ro

Philips a lansat în România cea mai nouă generaţie de televizoare UHD, în care vârful de gamă este Philips 8901 AmbiLux. Televizorul de 65 inci, cu Android TV, va disponibil în magazine din această lună la un preţ pe măsura tehnologiei – 22.500 lei, relatează GadgetReport.ro

Cel mai recent model de televizor lansat de Philips, Philips 8901 AmbiLux, reprezintă vârful de gamă al televizoarelor Philips din 2016 datorită calității sale extrem de clare a imaginii UHD, împreună cu compatibilitate HDR+.

Philips 8901 AmbiLux include nouă proiectoare pico, de mici dimensiuni ale sistemului AmbiLux ce extind imaginea de pe ecran pe peretele din spatele televizorului.

Noul sistem Premium Color combină o gamă mai largă de culori cu o putere de vârf a luminii de 700Nits împreună cu o prelucrare de 2,25 trilioane de culori pentru redarea unor culori cât mai vii, în același timp menținând tonurile pielii la un aspect cât mai natural.

Philips 8901 AmbiLux 2

Prin intermediul sistemului Micro Dimming Pro și Perfect National Motion cât și al puternicului motor de redare al Pixel Precise UHD, ecranul LED al televizorului Philips 8901 AmbiLux oferă o mișcare lină însoțită de o claritate foarte pronunțată a imaginilor UHD indiferent de sursă.

De asemenea, modelul Philips 8901 AmbiLux prezintă cea mai recentă “încarnare” a sistemului de operare Philips Android TV cu procesoare quad core. Telecomanda tastatură împreună cu procesorul quad core al sistemului Android TV asigură o navigare ușoară de la distanță pentru o multitudine de aplicații.

Galeria de aplicații Philips și magazinul Google Play merg mai departe de programarea TV tradiţională, pentru a aduce o colecţie online amplă de filme, televiziune, muzică, aplicaţii şi jocuri. În momentul de față 16 GB stau la îndemâna oricărui utilizator pentru a oferi spațiu conținutului și aplicațiilor preferate.
Amplasată într-o ramă cu un design simplu, de culoare neagră, seria 8901 este perfectă pentru orice casă modernă.

TP Vision a anunțat că întreaga gama Philips TV – UHD din 2016, cu ecrane de la 109cm (43inci) până la 190cm (75inci), va fi compatibilă HDR şi va prezenta noua versiune a platformei Android T, care aduceconținut nou pentru serviciile de gaming și streaming video, în timp ce performanța super rapidă este garantată de procesorul quad core.

Pentru mai multe informații despre televizoarele Philips accesați: http://www.philips.ro/c-m-so/televizoare