PhoneJoy Play. Cum sa iti transformi telefonul in consola de jocuri (VIDEO)

Data: 10/12/2012 | Autor: .

Pe Kickstarter, forumul pe care puteti urmari cele mai interesante inventii care isi cauta finantare, a aparut recent proiectul unui accesoriu care transforma orice smartphone intr-o adevarata consola de jocuri.

Proiectul, botezat PhoneJoy Play, adauga telefoanelor inteligente un gamepad cu joystick-uri si numai putin de 14 butoane programabile, foarte usor de folosit.

Gadgetul se conecteaza la telefon prin Bluetooth si este compatibil cu aproape toate telefoanele existente pe piata, de la iPhone la cele mai interesante gadgeturi cu Android si Windows Phone.

 

PhoneJoy Play poate cuprinde telefoane si minitablete cu dimensiunea maxima de 153 mm (6 inches) si o grosime de 14 mm (0.5 inch).

Daca Galaxy Note II este compatibil, inseamna, practic, ca nu exista telefon sau mini-tableta care sa nu poate fi legat la acest accesoriu.

Gadgetul cantareste 250 grame si are o baterie cu o autonomie de 20 de ore de joc continuu. Acumulatorul se incarca de la orice priza normala.

PhoneJoy isi cauta finantare, iar daca va gasi investitorii interesati, va fi lansat pe piata anul viitor la pretul de 50 de dolari.

Urmariti in clipul de mai jos o descriere detaliata a consolei. Mai multe detalii puteti afla si de pe Kickstarter