Photoshop by Adobé. O reclama care parodiaza lumea fashion

Data: 23/01/2012 | Autor: .

Pe internet a aparut un clip foarte haios care parodiaza modul in care vedetele isi imbunatatesc look-ul din reviste cu ajutorul unui tratament ‘minune”, pachetul software Photoshop de la Adobe.

Scenariul clipului in care apar Willow Brook, Carrie Salmon si Ashley Hermsmeier, a fost scris de Kallie Markle.

Reclama este realizata dupa toate regulile in materie, ironizand modul in care vedetele folosesc tools-urile pentru a slabi instantaneu si a-si elimina toate defectele. Mai multe amanunte aflati de aici.

Si dumneavoastra puteti slabi instantaneu cu ajutorul Photoshop. Urmareste clipul de mai jos ca sa aflati cum pot fi modificate fotografiile.

Programul de editare de imagini Photoshop este, fara indoiala, unul dintre cele mai bune software-uri de pe piata. Il folosesc in egala masura profesionistii si utilizatorii amatori.

Daca pentru cei din urma, folosirea programului are, in general, un caracter distractiv, utilitar, pentru profesionisti reprezinta o “paine” buna de mancat.

Fara astfel de programe, vedetele din ziua de azi n-ar mai fi atat de sexy. Cu cateva miscari de mouse, acestea scapa de riduri, kilogramele in plus si chiar de personajele nedorite din fotografiile de presa.

Ce se intampla insa atunci cand, din graba sau nestiinta, se fac greseli? Rezulta niste imagini amuzante. Urmariti aici topul celor mai mari greseli realizat de GadgetReport.ro

1 comentariu

  • 17/02/2012, 19:29 Aline says : raspunde

    Sunt multe tefeloane mai tari decat iPhone, numai ca iPhone are ceva special e iPhone, intelegi? Adica, telefonul are lipsuri, toata lumea stie asta si totusi telefonul este extraordinar.Toti producatorii de tefeloane, cand scot un model nou se raporteaza la iPhone si incearca sa-l faca mai bun ca acesta. Multi nu reusesc asta, insa sunt si altii care au succes. Dar toti, absolut toti se raporteaza la iPhone. Asta nu este valabil numai la iPhone, ci asa se intampla cu toate produsele Apple. Noile laptopuri cu design slim si autonomie mare sunt numite MacBook Air killer si exemplele pot continua.Cat despre Android, da, iti dau dreptate este foarte bun si parerea mea este ca in viitor vor aparea mult mai multe tefeloane pe care va rula Android si mult mai putine cu WM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.