Photoshop by Adobé. O reclama care parodiaza lumea fashion

Data: 23/01/2012 | Autor: .

Pe internet a aparut un clip foarte haios care parodiaza modul in care vedetele isi imbunatatesc look-ul din reviste cu ajutorul unui tratament ‘minune”, pachetul software Photoshop de la Adobe.

Scenariul clipului in care apar Willow Brook, Carrie Salmon si Ashley Hermsmeier, a fost scris de Kallie Markle.

Reclama este realizata dupa toate regulile in materie, ironizand modul in care vedetele folosesc tools-urile pentru a slabi instantaneu si a-si elimina toate defectele. Mai multe amanunte aflati de aici.

Si dumneavoastra puteti slabi instantaneu cu ajutorul Photoshop. Urmareste clipul de mai jos ca sa aflati cum pot fi modificate fotografiile.

Programul de editare de imagini Photoshop este, fara indoiala, unul dintre cele mai bune software-uri de pe piata. Il folosesc in egala masura profesionistii si utilizatorii amatori.

Daca pentru cei din urma, folosirea programului are, in general, un caracter distractiv, utilitar, pentru profesionisti reprezinta o “paine” buna de mancat.

Fara astfel de programe, vedetele din ziua de azi n-ar mai fi atat de sexy. Cu cateva miscari de mouse, acestea scapa de riduri, kilogramele in plus si chiar de personajele nedorite din fotografiile de presa.

Ce se intampla insa atunci cand, din graba sau nestiinta, se fac greseli? Rezulta niste imagini amuzante. Urmariti aici topul celor mai mari greseli realizat de GadgetReport.ro