PlayStation vine cu surprize la East European Comic Con 2019

Data: 24/05/2019 | Autor: .

PlayStation vine cu surprize la East European Comic Con 2019

Pe perioada East European Comic Con 2019, fanii consolei PlayStation vor fi întâmpinați cu multe surprize. Printre altele, va putea fi testat un nou joc și va avea loc o tombolă cu un premiu special – o excursie în Oregon, locul unde se desfășoară povestea din Days Gone, relatează GadgetReport.ro

PlayStation va avea un stand special in cadrul East European Comic Con 2019 unde fanii se pot juca un joc in exclusivitate Blood and Truth, un shooter realizat de London Studio. Noi am avut ocazia sa îl încercăm și vă putem spune că este un joc superb, cu o grafică destul de bună pentru platforma VR, și cu un gameplay foarte antrenant.

Blood and Truth urmează sa fie lansat in data de 29 mai, fiind un titlu exclusiv PlayStation VR.

În plus, fanii vor putea să se fotografieze alături de motocicleta lui Deacon din Days Gone, iar dacă o vor posta pe rețelele de socializare, vor avea ocazia să câștige o excursie în Oregon, orașul unde se desfășoară povestea titlului exclusiv Days Gone.

Blood & Truth | Live The Game | PSVR

Blood & Truth, jocul PlayStation VR Exclusiv va fi disponibil începând din 👉 29 mai!Încercați Blood and Truth înainte de lansare în cadrul East European Comic-Con la standul PlayStation.

Publicată de PlayStation Romania pe Joi, 16 mai 2019