POCO M3 Pro 5G, lansat oficial. Un telefon 5G la numai 179 euro

Data: 20/05/2021 | Autor: .

POCO M3 Pro 5G

POCO Global a lansat oficial noul smartphone POCO M3 Pro 5G, un telefon echipat cu procesorul MediaTek Dimensity 700 5G, cu suport dual SIM 5G, display de 90Hz și un preț foarte bun, de numai 179 euro. 

Realizat cu un design ergonomic, 3D curbat și finisaj lucios, telefonul are un aspect elegant și premium și este confortabil în timpul utilizării.

Telefonul este disponibil în trei culori: POCO Yellow, Power Black și Cool Blue.

POCO M3 Pro 5G  este proiectat pentru a fi cât mai ușor de utilizat și oferă o suită completă de caracteristici pentru folosirea zilnică, inclusiv blaster IR, NFC și o mufă pentru căști de 3,5 mm.

Viteze 5G și dual 5G standby cu procesorul MediaTek Dimensity 700

Pentru prima data în istoria companiei, POCO utilizează tehnologia MediaTek Dimensity, care asigură performanțe și viteze îmbunătățite. MediaTek Dimensity 700 oferă performanțe la nivel de flagship și menține un consum redus de energie, datorită tehnologiei sale de procesare pe 7nm. Cu un modem 5G integrat, dispozitivul acceptă modul standby dual 5G*, iar serviciul 5G poate fi întotdeauna pornit fără a schimba fizic cartelele SIM.

Procesorul lui POCO M3 Pro 5G are o arhitectură avansată CPU octa-core, cu două nuclee Cortex-A76, care funcționează la viteze de până la 2,2 GHz. Unitatea centrală de procesare este asociată cu un GPU Mali-G57, o nouă arhitectură a unității de procesare grafice care asigură un plus de 30% de performanță și eficiență energetică. Împreună cu noua tehnologie de stocare UFS 2.2, chipset-ul îi asigură telefonului toate elementele necesare distracției, se încarcă fără efort și îi permite utilizatorului să îl folosească pentru cele mai solicitante jocuri de mari dimensiuni, cu multă grafică, fișiere video și multe altele.

 

POCO M3 Pro 5G, display FHD+ de 90Hz

POCO M3 Pro 5G are un display de 6,5 inchi, cu o rată de refresh de 90Hz. Ecranul POCO M3 Pro 5G vine, de asemenea, cu un upgrade față de cel al lui POCO M3, de la tehnologia Dot Drop la cea DotDisplay. Funcția DynamicSwitch îi permite display-ului să comute automat ratele de refresh la 90Hz, 60Hz, 50Hz și 30Hz** pentru a se adapta la conținutul redat, astfel consumul de energie fiind mai eficient.

Ecranul FHD+ de 6,5″ produce imagini la o rezoluție clară de 1080P și este dotat cu senzori de lumină dublă pe față și pe spate, pentru a permite detectarea luminii la 360°. Astfel, display-ul se adapteză inteligent și precis între 4096 de niveluri de luminozitate pentru o vizibilitate optimă.

Setup triplu de camere de 48MP

Setup-ul triplu de camere, format din o cameră principală de 48MP, o cameră macro de 2MP și un senzor de profunzime de 2MP completează experiența de utilizare POCO M3 Pro 5G. Camera principală de 48MP le permite utilizatorilor să surprindă imagini mai clare și mai detaliate, în special în condiții de luminozitate redusă.

O serie de caracteristici ale software-ului camerei, cum ar fi modul Night, Time-lapse video și Timed burst, duc la un alt nivel posibilitățile de utilizare ale camerei și le permit utilizatorilor să obțină cele mai creative fotografii și videoclipuri.

Bateria mare de 5.000mAh (typ), care poate rezista peste două zile ***, este suportul tuturor acestor capabilități pe care le are noul smartphone, și oferă încărcare rapidă la 18W și un încărcător în cutie de 22,5W.

POCO M3 Pro 5G este disponibil în două variante, 4GB+64GB și 6GB+128GB, la prețul recomandat de vânzare de 179 euro, respectiv 199 de euro. Disponibilitatea și prețurile la nivel local vor fi anunțate în curând.

Cum arată și cât costă noile smartphone-uri POCO F3 și POCO X3 Pro? Prezentare video