Premieră: Imagini video cu un Galaxy Note 7 care scoate fum

Data: 12/10/2016 | Autor: .

Premieră: Imagini video cu un Galaxy Note 7 care scoate fum

Dacă până acum am avut parte numai de fotografii şi relatări privind telefoanele „incendiare” Galaxy Note 7, pe internet a apărut, acum câteva ore, şi un prim clip video care surprinde un Galaxy Note 7 care scoate fum, relatează GadgetReport.ro

Imaginile au fost captate de o cameră video amplasată în casa unei americance din Honolulu, Dee Decasa. Modelul care începe să emită fum abundent în clipul video face parte din lotul de device-uri ”sigure”, Galaxy Note 7s, trimise de Samsung pentru înlocuirea celor defecte.

Presa internaţională a relatat despre şase incidente în care au fost implicate telefoanele Galaxy Note 7s, unde „s” ar fi trebuit să însemne „safe/sigur”, sud-coreenii oferind garanţii că aceste smartphone nu prezintă un pericol.

La finalul filmării, protagonista incidentului leşină, cel mai probabil din cauza inhalării fumului toxic emanat de bateria lui Galaxy Note 7s.

Între timp, Samsung a oprit producţia telefoanelor Galaxy Note 7 şi a cerut utilizatorilor să nu le mai folosească. Aceştia sunt sfătuiţi să le aducă la magazinul sau operatorul telecom de unde le-au cumpărat şi vor primi banii înapoi sau un alt telefon din gama producătorului, Galaxy S7.

Clipul video cu telefonul  Galaxy Note 7 care scoate fum îl vedeţi mai jos.