V2 Viper S. Cel mai nou smartphone din portofoliul Allview

Data: 11/10/2016 | Autor: .

V2 Viper S. Cel mai nou smartphone din portofoliul Allview

Allview a lansat smartphone-ul V2 Viper S, un gadget Octa Core, care rulează sistemul de operare Android 6.0, Marshmallow și dispune de 3GB memorie RAM. Telefonul costa 1.149 lei, iar livrările vor începe la sfârșitul lunii octombrie.

V2 Viper S vine cu un display IPS Full HD de 5 inch, cu tehnologia LTPS (Low Temperature Poly Silicon LCD) care asigură un răspuns rapid la solicitarile utilizatorului, consum redus de energie și temperatură de lucru mai scazută.

Telefonul Dual SIM este echipat cu procesor MediaTek Octa Core, rulează sistemul de operare Android 6.0, Marshmallow și dispune de 3GB memorie RAM și o memorie Flash de 32GB. Spațiul de stocare poate fi extins prin utilizarea unui card microSD de până la 128GB pentru care există slot dedicat.

„Dezvoltat împreună cu Google™ și MediaTek, V2 Viper S este primul smartphone din lume ce integrează conceptul FastPass, o soluție menită să ofere utilizatorului cât mai multă libertate în a-și alege aplicațiile care-l interesează. Cu un sistem aerisit, optimizat și stabil, V2 Viper S atinge viteze de reacție ce rivalizează cu cele mai populare telefoane inteligente ale momentului”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Allview V2 Viper S

Allview V2 Viper SV2 Viper S este compatibil 4G Dual Mode, în standardele FDD și TDD. Mai mult, fișierele care depășesc 20MB pot fi descărcate mai rapid cu ajutorul funcției Turbo Download, care folosește atât conexiunea WiFi cât și 4G/3G.

Compusă din 6 lentile, camera principală de 16MP oferă cu ajutorul celor 3 led-uri flash o sensibilitate crescută în condiții de iluminare scăzută, iar camera frontală de 5MP e pregatită să transforme toate zâmbetele în selfie-uri atrăgătoare.

V2 Viper S este dotat de asemenea cu senzor infraroșu, ceea ce permite smartphone-ului să preia funcția de telecomandă pentru dispozitivele electrocasnice.

Smartphone-ul V2 Viper S este disponibil pe bază de precomandă, la prețul de 1.149 lei, iar livrările vor începe la sfârșitul lunii octombrie. Detalii complete aflati de pe acest LINK