Premiera mondiala: Noul Samsung Galaxy S III, deconspirat intr-un clip video

Data: 20/04/2012 | Autor: .

Unul dintre cele mai asteptate telefoane ale anului 2012, Samsung Galaxy S III, a fost prezentat, in premiera, de un blog de tehnologie din Vietnam.

Concernul sud-coreean nu a confirmat autenticitatea telefonului. Cert este ca smartphone-ul prezentat de Tinhe nu exista, in prezent, in oferta Samsung.

Telefonul  poarta denumirea de i9300, indicativul asociat cu noul telefon Galaxy S.

Smartphone-ul prezinta un ecran de 4.6-inch 720p HD, un procesor quad-core de 1.4GHz, 1 GB RAM, o camera de 8 MP si ruleaza Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich.

Noul S III ar urma sa aiba o grosime de numai 7 mm, mai subtire cu 1 mm decat HTC Ville si cu 0,1 mm fata de Moto RAZR. GalaxyS II are o grosime de 8.49 mm.

Noul Galaxy S III cantareste 118 grame, va veni in doua culori – negru si albastru.

Telefonul are o baterie de 2.050 mAh si include tehnologia NFC, care permite platile la magazin cu telefonul in locul cardului bancar.

Potrivit Tinhe, dispozitivul prezentat este un gadget foarte aproape de versiunea finala. Daca vor fi modificari, vor fi la nivelul carcasei, configuratia tehnica fiind cea finala.

GadgetReport.ro a scris, zilele trecute, ca lansarea noului model Samsung Galaxy S III va avea loc la Londra, pe 3 mai. Telefonul quad-core va fi promovat drept smartphone-ul oficial al Jocurilor Olimpice 2012 care se vor desfasura in capitala Marii Britanii, scrie presa internationala.

Samsung a trimis, luni, invitatiile la conferinta de presa in care va fi prezentat noul telefon. Gadgetul va fi lansat, simultan, si la New York, Seoul si Dubai.