Samsung, atac la ,,turma’’ Apple. Un nou teaser pentru Galaxy S III (VIDEO)

Data: 24/04/2012 | Autor: .

Samsung a dat publicitatii un nou teaser video care anticipeaza lansarea noului telefon Samsung Galaxy S III, eveniment care va avea loc pe 3 mai la Londra.

Noul video lanseaza un mesaj cat se poate de limpede: „cu noul Samsung Galaxy va veti distinge de turma”, aluzie la cozile facute de fanii Apple pentru a-si cumpara gadgeturile iPhone si iPad.

Clipul nu prezinta, insa, nicio imagine care poate fi asociata cu noul telefon astfel ca nu multi sunt cei care se intreaba daca acesta anticipeaza noul S3 sau serviciul Samsung Cloud, ce va fi lansat cu aceiasi ocazie.

Clipul a fost prezentat pe site-ul nextgalaxy.com, dedicat evenimentului de la Londra.

Daca Samsung tine secret noul telefon, imagini video cu acesta au aparut, deja, pe internet. Un blog de tehnologie din Vietnam a prezentat, zilele trecute, o versiune de test a noului telefon.

Smartphone-ul prezinta un ecran de 4.6-inch 720p HD, un procesor quad-core de 1.4GHz, 1 GB RAM, o camera de 8 MP si ruleaza Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich.

Concernul sud-coreean nu a confirmat autenticitatea telefonului. Cert este ca smartphone-ul prezentat de Tinhe nu exista, in prezent, in oferta Samsung.

GadgetReport.ro a scris, zilele trecute, ca lansarea noului model Samsung Galaxy S III va avea loc la Londra, pe 3 mai. Telefonul quad-core va fi promovat drept smartphone-ul oficial al Jocurilor Olimpice 2012 care se vor desfasura in capitala Marii Britanii, scrie presa internationala.
Samsung a trimis, recent, invitatiile la conferinta de presa in care va fi prezentat noul telefon. Gadgetul va fi lansat, simultan, si la New York, Seoul si Dubai.