Prima piesa de teatru pe Facebook din Romania

Data: 26/08/2011 | Autor: .

Daca nu aveti altceva mai bun de facut luni, la ora 17, puteti intra pe Facebook pentru a vedea o piesa de teatru. „Te iubesc! Te iubesc?” cu Manuela Harabor, Corina Moise, George Corodeanu si Alexandru Grigore va fi transmisa live pe  www.facebook.com/vodafonero.

Piesa de teatru de pe Facebook – o premiera in online-ul din Romania – va dura 25 minute, in doua reprize a cate 10 minute si o pauza de 5 minute „intre acte”. . Pentru a putea vedea piesa, trebuie sa dati Like paginii Vodafone Buzz, si sa intrati in aplicatia „Teatru Undercloud”. Aplicatia permite ca, in momentul inregistrarii, sa va puteti invita si un prieten din lista de pe Facebook.

„Este prima piesa de teatru jucata pe Facebook la care spectatorii sunt rugati sa isi deschida telefonul mobil! Actori reali vor „juca” pentru fanii Vodafone Buzz postand replicile din piesa de teatru si vor crea atmosfera specifica unei piese adevarate, iar spectatorii vor fi rugati sa isi ocupe locurile si sa fie atenti la jocul actorilor. Ca si la teatru, comentariile si „ like-urile” publicului vor fi deschise doar in pauza si dupa spectacol” a declarat Lidia Solomon, Director Corporate Communications, Vodafone Romania.

Vodafone este unul dintre sponsorii celei de-a IV-a editii a festivalului de teatru independent UNDERCLOUD, ce se desfasoara in perioada 29 august – 10 septembrie 2011.

In festival sunt prezentate 20 de spectacole,  cele mai bune productii din stagiunea prezenta a teatrelor independente din Bucuresti. Printre piesele incluse in programul festivalului se numara: “Te iubesc! Te iubesc?”, “Autobahn”,” Amalia respira adanc”,” Cui i-e frica de Virginia Woolf?”,” Ce ne spunem cand nu ne vorbim », » American Buffalo”, ”Un exercitiu de comedia dell’arte” sau  ”O femeie singura – recital Maia Morgenstern”.

Printre teatrele care participa anul acesta se numara Teatrul Act, Teatrul Luni de la Green Hours,, Unteatru,  Asociatia “In Culise”, Teatrul de Magie, Masina de vise, Artistic Production&Teatrul de Comedie, Godot Cafe Teatru, Compania de Teatru D’AYA si altii.

Festivalul se desfasoara in sala La MUSE – Teatrul de pe Lipscani 53. Piesele de teatru din cadrul festivalului sunt programate in fiecare seara, de la ora 19.00 sau 21:00. Biletele pot fi achizitionate din La MUSE  sau  de pe  www.vreaubilet.ro. Programul festivalului pe: www.daya.ro