Primele imagini din Piraţii din Caraibe – Dead Men Tell No Tales

Data: 3/10/2016 | Autor: .

Primele imagini din Piraţii din Caraibe - Dead Men Tell No Tales

Disney a lansat, duminică seară, primul teaser pentru al cincilea episod din seria „Piraţii din Caraibe”. Clipul video pentru Piraţii din Caraibe – Dead Men Tell No Tales a fost prezentat în timpul ultimului episod din sezonul 2 “Fear the Walking Dead”, difuzat la AMC, relatează GadgetReport.ro

Chiar dacă Jack Sparrow (Johnny Depp) nu apare în primul teaser, prezenţa celebrului pirat este sugerată de eroii din imagini.
Cu un afiş care anunţă o recompensă pentru Jack Sparrow, căpitanul Salazar, interpretat de Javier Bardem, îl întreabă pe personajul interpretat de Brenton Thwaites dacă îl cunoaşte pe Sparrow şi îi cere să îl găsească. „Spune-i că moartea este pe urmele sale”, afirmă Salazar.

pirates-of-the-caribbean-5-javier-bardem-salazar

În noul film, Captain Salazar are un rol principal, urmărindu-l pe Jack Sparrow, aflat în căutarea tridentului lui Poseidon. Dacă îl va găsi sau nu, dacă faimosul pirat va reuşi să scape de ameninţarea tenebrelor nopţii, dacă va găsi tridentul magic, vom afla abia în vara anului viitor.

Piraţii din Caraibe – Dead Men Tell No Tales va ajunge în cinematografe pe 26 mai 2017.

Filmul Piraţii din Caraibe – Dead Men Tell No Tales este regizat de Joachim Rønning şi Espen Sandberg, iar din distribuţie mai fac parte Orlando Bloom, Kaya Scodelario şi celebrul cântăreţ Paul McCartney.