Viral pe internet! Un francez a distrus telefoanele dintr-un Apple Store

Data: 1/10/2016 | Autor: .

Viral pe internet! Un francez a distrus telefoanele dintr-un Apple Store

Un francez, în vârstă de 30 de ani, a fost reţinut de poliţiştii din Dijon după ce a distrus, cu o bilă metalică, mai multe iPhone-uri, un iPad şi un MacBook Air, în valoare de 50.000 de euro, relatează GadgetReport.ro

Bărbatul a intrat într-un Apple Store din mall-ul din oraş şi, spre surprinderea generală, s-a apucat să distrugă sistematic gadgeturile din standuri, iar apoi a încercat să fugă. Agenţii de pază ai mall-ului, sesizaţi de angajaţii de la Apple, au reuşit însă să-l imobilizeze şi l-au predat poliţiei.

În faţa oamenilor legii, francezul a declarat că gestul său a fost determinat de faptul că a cumpărat un telefon stricat şi că nu a putut să-l schimbe. „Este un protest faţă de nerespectarea drepturilor consumatorilor”, a declarat acesta, citat de BFMTV.

Poliţiştii l-au eliberat, însă bărbatul va fi trimis în judecată pentru distrugere, urmând să plătească şi pagubele estimate la 50.000 de euro. Între timp, clipul video cu protestul extrem a devenit viral pe internet, adunând peste 1,1 milioane de vizualizări în numai câteva ore de la lansarea pe Yotube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.