Viral pe internet! Un francez a distrus telefoanele dintr-un Apple Store

Viral pe internet! Un francez a distrus telefoanele dintr-un Apple Store

Un francez, în vârstă de 30 de ani, a fost reţinut de poliţiştii din Dijon după ce a distrus, cu o bilă metalică, mai multe iPhone-uri, un iPad şi un MacBook Air, în valoare de 50.000 de euro, relatează GadgetReport.ro

Bărbatul a intrat într-un Apple Store din mall-ul din oraş şi, spre surprinderea generală, s-a apucat să distrugă sistematic gadgeturile din standuri, iar apoi a încercat să fugă. Agenţii de pază ai mall-ului, sesizaţi de angajaţii de la Apple, au reuşit însă să-l imobilizeze şi l-au predat poliţiei.

În faţa oamenilor legii, francezul a declarat că gestul său a fost determinat de faptul că a cumpărat un telefon stricat şi că nu a putut să-l schimbe. „Este un protest faţă de nerespectarea drepturilor consumatorilor”, a declarat acesta, citat de BFMTV.

Poliţiştii l-au eliberat, însă bărbatul va fi trimis în judecată pentru distrugere, urmând să plătească şi pagubele estimate la 50.000 de euro. Între timp, clipul video cu protestul extrem a devenit viral pe internet, adunând peste 1,1 milioane de vizualizări în numai câteva ore de la lansarea pe Yotube.