Primele imagini video cu noul iPad Mini (VIDEO)

Data: 23/10/2012 | Autor: .

Mai sunt numai cateva ore pana ce Apple va prezenta noua tableta iPad Mini, unul dintre cele mai asteptate produse ale acestui sezon de lansari. Pe internet a aparut, intre timp, si prima prezentare video neoficiala a noului gadget.

La capitolul certitudini putem include, fara riscul de a gresi, dimensiunea display-ului, de 7,85 inchi, dar si design-ul tabletei. Apple nu a mai reusit, in ultima vreme, sa pastreze secrete produsele sale, Internetul mustind de fotografii cuiPhone 5 si cu iPad Mini cu luni bune inainte de prezentarile oficiale. Tot la capitolul certitudini putem include si conectorul Lightning, prezent deja pe iPhone 5, dar si disponibilitatea noii tablete, atat in varianta WiFi, cat si in varianta celulara.

In ceea ce priveste incertitudinile, cele mai mari sunt pretul dispozitivului si rezolutia display-ului. Daca in urma cu cateva luni se vorbea despre un pret de 250 de dolari, prin care iPad Mini sa concureze cu tablete precum Nexus 7 sau Kindle Fire, ultimele informatii vorbesc despre un pret mai mare, de 329 sau chiar 350 de dolari.

Cele mai multe informatii au dat ca sigura o rezolutie non-Retina, de 1024×768 pixeli, similara cu cea prezenta pe primele doua generatii iPad si net inferioara competitorilor Kindle Fire si Nexus 7.

Urmariti mai jos un clip video care prezinta noua tableta.