Primele impresii despre Call of Duty Modern Warfare BETA

Primele impresii despre Call of Duty Modern Warfare BETA

GadgetReport.ro a avut ocazia de a participa la sesiunea BETA destinată posesorilor de PlayStation 4 pentru Call of Duty Modern Warfare, iar impresiile sunt pe măsura așteptărilor. Noul titlu vine cu câteva schimbări semnificative, oferind gamerilor o experiență plină de adrenalină, extrem de reală.

Call of Duty Modern Warfare, noul titlu propus de Activision și  Infinity Ward, este, de departe, cel mai spectaculos titlu din serie.

Până la lansarea din 25 Octombrie, am testat varianta BETA pe un PlayStation 4, iar prima impresie este că avem de-a face cu un joc regândit din temelii, atât în ceea ce privește povestea cât mai ales grafica și mecanicile de joc.

Am incercat modurile Team Deathmatch și Domination, alături de hărțile Grazna Raid, Hackney Yard, Azhir Cave și Gun Runner,  valabile și în Night Mode.

Night Mode este unul dintre cele mai interesante moduri din joc, grafica fiind una cu adevărat incredibilă. Experiența este cu atît mai interesantă cu cât ochelarii cu night vision sunt esențiali pentru a reuși să doborâm inamicii.

Am sesizat, în sesiunea de BETA, noile arme și celelalte elemente de customizare, oferite într-o gamă foarte largă.

Call of Duty

Grafica din Call of Duty Modern Warfare este una dintre cele mai bune de până acum

Oferta de gaming este, fără îndoială, unul dintre cele mai vaste și mai interesante pe care le-am văzut până acum într-un astfel de joc.

Ne-a atras și faptul că îți poți schimba echipamentul chiar în timpul bătăliei, o facilitate în premieră pentru Call of Duty.

Pe partea de Gameplay, jocul se anunță a fi cel mai violent din serie.  Chiar dacă acțiunea pare a fi mult mai lentă decât în precedentele jocuri,  Call of Duty Modern Warfare reușește să ofere o atmosferă fără precedent. Ne-am trezit, de multe ori, cuprinși în acțiune, fără să ne dăm seama când a trecut timpul.

Experiența este cu atât mai reală cu cât fiecare armă se comportă altfel, având modul său unic de tragere. Clasicele killstreaks nu au fost nici ele uitate, fiind îmbunătățite.

Am sesizat, totodată, și faptul că harta din colț este activă doar în momentul în care un UAV este chemat. Acest lucru ne-a făcut să jucăm mult mai defensiv. Ne-a plăcut și zona de Field Upgrades, care oferă câteva bonusuri precum Munition Box, pe care o putem folosi personal sau să o oferim camarazilor de luptă.

Revenind la grafic, jocul ne-a depășit așteptările. Hărțile sunt mult mai detaliate, iar soldații arată foarte real. Un amânunt inedit și relevant – ceasul de la mâna soldatului indică ora reală, fapt care dovedește că dezvoltatorii au pus accent pe detalii.

Pe ansamblu, chiar dacă limitată, sesiunea Call of Duty Modern Warfare BETA ne-a convins că toate zvonurile pozitive privind acest joc sunt acoperite de realitate. Call of Duty Modern Warfare va fi, cu singuranță, un adevărat hit.

Dacă vreți să testați jocul de pe PC, PlayStation și Xbox One, pe 19 septembrie începe o nouă sesiune pentru cei care dețin un cod de early acces.

Dacă nu aveți așa ceva, între 21 și 23 septembrie, veți putea testa Call of Duty Modern Warfare fără nicio restricție.

Jocul Call of Duty Modern Warfare poate fi precomandat de  aici.  Oferta promoțională include câteva bonusuri precum un steelbook și alte elemente în joc.