Primele review-uri pentru noul joc Call of Duty: Advanced Warfare (VIDEO)

Data: 8/11/2014 | Autor: .

call-of-duty-advanced-warfare-logo

Dacă vreţi un shooter de calitate, cu o grafică excepţională şi o poveste incitantă şi plină de adrenalină, noul joc din seria de Call of Duty, Advanced Warfare este, fără îndoială, cea mai bună alegere.

Abia lansat zilele trecute la nivel internaţional, inclusiv în România, pe internet au inceput să apară şi primele review-uri. Am ales dintre toate unul dintre cele mai bune.

În imaginile de mai jos veţi vedea o descriere onestă a jocului din care veţi afla avantajele dar şi problemele acestui joc.

Înainte de a cumpăra jocul, vă invităm să vedeţi acest clip. O să vă răspundă, cu siguranţă, la întrebarea dacă acest joc merită cei 200-300 de lei, în funcţie de versiunea de consolă pe care o aveţi.

Dacă vă doriţi jocul, îl puteţi cumpăra de AICI. Este cel mai bun preţ din piaţă.

Povestea jocului are loc în anul 2054. Atlas Corporation, o corporaţie militară privată (PMC), apare la orizont, având puterea de a salva omenirea ce se chinuie să îşi revină după o serie de atacuri globale.
Gamerii intră în rândurile unei unităţi militare specializate şi antrenate să restabilească ordinea, cu abilităţi noi date de exoscheletul de ultimă generaţie şi cu un arsenal nou de arme, vehicule şi echipamente hi-tech.
Jocul este disponibil pe platformele One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, PC şi are 12 moduri de joc printre care Uplink, Momentum, Team Deathmatch, Domination, Search and Destroy, Capture the Flag şi Hardpoint.