Primele spoturi video cu telefonul cu proiector Samsung Beam

Data: 28/02/2012 | Autor: .

Dupa ce a lansat la Mobile World Congress de la Barcelona noua generatie Galaxy Beam, smartphone-ul care include un proiector video, Samsung a adus pe internet si primele spoturi de promovare.

Acestea incearca sa sugereze ideea ca sa captezi imaginile cu ajutorul camerei video de 5 MP si sa le proiectezi apoi pe un perete, acasa, reprezinta o experienta fireasca, cat se poate de normala. Samsung incearca, astfel, sa impuna un nou trend in telefonia mobila.

Asta dupa ce, anterior, a mizat cu succes pe ecranele tot mai mari, dovada succesul spectaculos al smartphone-ului Note. Va avea succes acest nou gadget? Daca judecam din prisma experientei video, sansele sunt foarte mari. Raman insa multe semne de intrebare legate, in primul rand, de autonomia telefonului.

GadgetReport.ro a scris, luni, ca fata de modelul prezentat la Mobile World Congress in 2010, noua versiune include un nou display, de 4 inch, cu 0,3 inch mai mare.

Sud-coreenii au umblat si la proiector (15 lumeni fata de 9 lumeni in versiunea anterioara), acesta fiind acum capabil sa prezinte imagini pe orice suprafata la o diagonala de 50 inch.

Galaxy Beam ruleaza acum Android 2.3 Gingerbread fata de Android v2.1 in versiunea lansata la Mobile World Congress in 2010.

Smartphone-ul vine cu un procesor de 1GHz dual-core, o memorie de 8GB, o camera 5 MP cu autofocalizare si inregistrare video 720p la 30 de cadre pe secunda, dar si de o camera frontala cu o rezolutie de 1,3 megapixeli si blit. Galaxy Beam are o baterie de 2000mAh.

Telefonul are conectivitate 3G (14,4 Mbps), Wi-Fi, Bluetooth 3.0, MicroUSB, USB 2.0 si jack audio de 3,5 mm.

Aparatul are o greutate de 145,3 grame si dimeniuni de 64,2 x 124 x 12,5 mm. Samsung nu a anuntat inca preturile si data la care telefonul va ajunge in magazine