Samsung Galaxy S III, un telefon ceramic?

Data: 27/02/2012 | Autor: .

Noul smartphone Galaxy S III va avea o carcasa ceramica si un ecran urias, de 4.8-inch “full HD”, releva surse interne din cadrul Samsung, citate de site-ul BGR.

Publicatia a publicat si o prima fotografie cu noul telefon. Acesta ar urma sa aiba un aspect stralucitor, materialul ceramic si marginile cromate urmand sa sustina ideea unui produs din gama premium.

Potrivit surselor, Samsung va aloca telefonului un ecran de 4.8-inch “full HD” Super AMOLED Plus la 1080p cu aspect 16:9.  Telefonul va rula un procesor de 1.5GHz quad-core Samsung Exynos.

Telefonul va include doua camere, una de 2-megapixeli pentru conferinte si o alta de 8-megapixeli cu blitz. Smartphone-ul va suporta tehnologia 4G LTE si va rula Android 4.0.

Potrivit informatiilor anterioare prezentate de GadgetReport.ro, nou S III ar urma sa aiba o grosime de numai 7 mm, mai subtire cu 1 mm decat HTC Ville si cu 0,1 mm fata de Moto RAZR. Galaxy S II are o grosime de 8.49 mm.

Samsung pregateste lansarea simultana a telefonului in peste 50 de tari. Cand? Ramane o intrebare fara raspuns.

Ultimele informatii, citate recent de Gadget Report, vehiculau data de 22 martie. Altele afirma ca Galaxy S III va veni de sarbatorile de Paste, drept cadou pentru fanii din intreaga lume.

Daca considerati informatia interesanta si pentru prietenii dvs., va invitam sa dati like sau share din butoanele de mai jos. Va multumim.