Primul clip video cu Facebook Home. Vezi cum poti instala aplicatia pe telefon (VIDEO)

Data: 5/04/2013 | Autor: .

facebook-home1

 

Facebook a lansat oficial primul clip video de promovare a aplicatiei FACEBOOK HOME, prezentata, aseara, de  Mark Zuckerberg. Noul soft permite integrarea platformei retelei de socializare in smartphone-urile dotate cu sistemul de operare Android.

 Noua aplicatie va pune accentul pe imagini, la fel ca recentele schimbari operate in serviciul de stiri al Facebook.

Incepand din 12 aprilie, noua aplicatie va putea fi instalata pe orice smartphone, dar va fi integrata din fabrica in smartphone-uri marca HTC First, HTC One, Samsung Galaxy Note II, Samsung Galaxy SIII si S4, relateaza New York Times, citat de Mediafax.

Potrivit analistilor, Facebook are nevoie de o modalitate prin care sa joace un rol mai mare in furnizarea serviciilor pe care clientii le asteapta prin utilizarea telefoanelor: posibilitati de comunicare, cautare de informatii, efectuare de cumparaturi online si divertisment.

Trebuie precizat ca nu orice telefon este compatibil cu Facebook Home. Numai utilizatorii de HTC One X, HTC One, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4 si Samsung Galaxy Note 2 vor putea sa-si instaleze suita de aplicatii sociale.

De asemnea, Facebook Home este compatibil cu versiunile de Android 4.0 Ice Cream Sandwich si Jelly Bean 4.1 si 4.2. Facebook Home va aparea in magazinul de aplicatii Google pe 12 aprilie. Instalarea aplicatiei nu va dura mult, a spus Zuckerberg la eveniment, potrivit Adevarul. 

Totusi, utilizatorii vor avea nevoie, nu numai de Facebook Home, ci si de aplicatia Facebook Messenger, dar si de aplicatia Facebook.  De asemenea, utlizatorii vor trebui sa fie de acord cu „Facebook Intent“, un mecanism care asigura functionarea Facebook Home cu Android.  Dupa toti pasii acestia au fost urmati, utilizatorii vor avea acces la Cover Feed, Chat Heads si notificarile de pe ecranul principal.

Urmariti mai jos conferinta de presa a lui Mark Zuckerberg.