Primul comparator de cote la pariuri sportive din România

Data: 4/01/2021 | Autor: .

Cote-Pariuri.ro este primul site care le permite pariorilor să compare şi să găsească, în timp real, cele mai bune cote oferite de către casele de pariuri online care sunt licenţiate în România la ONJN pentru meciurile de fotbal şi nu numai.

Portalul a fost dezvoltat şi lansat de către o echipă cu experienţă peste 7 ani în pariuri online, cu scopul de a aduce în piaţa românească de gambling un plus de valoare.

Prin facilitatea accesului rapid la compararea cotelor de la operatorii care activează în ţara noastră (Betfair, Unibet, Fortuna, Superbet, Betano etc.), vizitatorii site-ului Cote-Pariuri.ro îşi pot maximiza profitabilitatea, întrucât se pot orienta rapid să plaseze pariurile dorite la agenţia care oferă cea mai mare cotă pentru pronosticurile vizate.

Cum afli cât spațiu mai ai la dispoziție pe Google Foto

Portalul include şi o serie de tutoriale adresate începătorilor, în care se explică diverse aspecte esenţiale pe care orice parior trebuie să le cunoască, cum ar fi:

Cum să joci la pariuri – sfaturi pentru începători despre alegerea agenţiei, a meciurilor şi despre cum se analizează meciurile

Cote şi probabilităţi – ce reprezintă o cotă, cum se calculează şi în ce măsură reflectă aceasta probabilităţile pronosticurilor

Handicap asiatic – ghid complet cu explicaţii detaliate despre cum funcţionează aceste tipuri de pariuri, incluzând şi golurile asiatice

Draw No Bet – ce înseamnă DNB la pariuri şi când este bine să foloseşti acest pronostic?

Meci amânat sau anulat – ce se întâmplă dacă un meci este amânat, abandonat sau anulat?

Pariu combinat / sistem – explicaţie pariu combinat şi pariuri tip sistem

Funcţia Cash Out – ce înseamnă Cash Out şi când este bine sau nu să foloseşti această funcţie

Taxe, comisioane şi impozite – lista completă cu ce taxele existente şi pe care dintre acestea le putem evita dacă alegem anumite casă de pariuri etc.

Ce aplicatii am in telefon. Cateva programe gratuite excelente

Pariorii vor găsi şi anumite instrumente folositoare în cadrul portalului Cote-Pariuri.ro, cum ar fi un calculator care afişează probabilitatea şi potenţialul câştig în funcţie de cotă şi suma pariată sau un calculator pentru aşa-zisele pariuri sigure, metodă cunoscută internaţional sub numele de „Arbitrage”.

Nu lipseşte nici rubrica în care sunt prezentate cele mai interesante evenimente pe care se poate paria în luna curentă; pe lângă fotbal, sunt menţionate şi alte sporturi, precum handbal, Formula 1, eSports sau MMA, precum şi pariuri electorale sau de altă natură. În plus, pe blog sunt publicate ocazional anumite analize însoţite de predicţii şi ponturi.

Cum scapi de reclamele și ,,sugestiile’’ din Windows 10