Primul episod din Games of Thrones Sezonul 8, record de audiență în SUA

Data: 16/04/2019 | Autor: .

Primul episod din Games of Thrones Sezonul 8, record de audiență în SUAPrimul episod din sezonul 8 din Game of Thrones a spulberat toate recordurile de audiență, fiind urmărit, duminică noaptea, de peste 17,4 milioane de telespectatori simultan, relatează GadgetReport.ro

Potrivit HBO, precedentul record de 16.9 milioane de telespectatori, a fost stabilit de ultimul episod din sezonul VII Game of Thrones. 11.8 milioane de oameni au urmărit live episodul transmis pe canalul TV HBO, iar restul pe HBO Now și HBO Go.

Lansarea noii serii din Game of Thrones a ajutat și celelalte producții HBO. Barry, comedia neagră a lui Bill Hader despre un ucigaș în serie, a înregistrat 2,2 milioane de spectatori, iar Veep și Last Week Tonight au atras 1,5 milioane respectiv 1,7 milioane telespectatori.

Sezonul 7 din Game of Thrones s-a încheiat cu momentul în care monştrii şi dragonul capturat de la Daenaerys au dărâmat „Zidul” de gheaţă în drumul lor spre Westeros.

În noul sezon, ultimul al serialului, Daenerys Targaryen și Jon Snow conduc împreună o armată care pare prea mică pentru o confruntare decisivă cu ,,umblătorii albi’’ conduși de Regele Nopții și ajutați de dragonul alb.

Experții media din SUA estimează că Game of Thrones Sezonul 8 va depăși audiența cumulată din sezonul anterior, de 32,8 milioane de telespectatori.

‘Game of Thrones’ season 8 premiere watched by a record-breaking 17.4 million people