The Curse of La Llorona, o poveste terifiantă. În cinematografe din 19 aprilie

The Curse of La Llorona, o poveste terifiantă. În cinematografe din 19 aprilie

Producătorii din spatele universului „Conjuring” lansează o nouă poveste horror intitulată „The Curse of La Llorona” (Blestemul femeii care plânge). Filmul va ajunge în cinematografele din România începând cu data de 19 aprilie, relatează GadgetReport.ro

GadgetReport.ro a avut ocazia să vizioneze în avanpremieră mult așteptata poveste horror care, suntem siguri,  va stârni curiozitatea.

,,The Curse Of La Llorona”, a cărui acțiune se petrece în Los Angeles-ul anilor 70, spune povestea unei femei, Anna Garcia, o asistentă socială trimisă să investigheze cazul unei mame bănuite că-şi maltratează copiii. Anna îi va descoperi pe aceştia încuiaţi  într-o cămară şi, în ciuda protestelor disperate ale mamei, îi eliberează.

Nu trece mult şi aflăm că femeia şi copiii erau bântuiţi de La Llorona, înfricoşătoare entitate din folclorul mexican, care, după ce cu secole în urmă şi-a înecat fiii pentru a se răzbuna pe soţul infidel, vânează copiii altor femei. Nu trece mult şi Anna va deveni bântuită de La Llorona, femeia fiind gata de orice pentru a-şi salva copiii, pe Sam şi Chris.

,,The Curse Of La Llorona” a fost scris de Mikki Daughtry și Tobias Iaconis. Actorii principali sunt Linda Cardellini, Raymond Cruz și Patricia Velásquez

,,The Curse Of La Llorona” merită vizionat, însă nu oricum, ci în formatul IMAX la CinemaCity. Format ce vă prezintă cu 26% mai multe imagine decât în sălile normale, într-o ambianță sonoră specială.

Fimul este distribuit de către Vertical Entertaiment.