Primul joc controlat cu jetul de urina, in toaleta unui bar din Londra

Data: 27/11/2011 | Autor: .

Un bar din Londra a devenit primul din lume care ofera clientilor care folosesc toaleta jocuri speciale controlate cu jetul de urina. 

Sistemul este primul din lume de acest fel si, pe langa faptul ca ofera o experienta interesanta celor care folosesc toaleta, le permite si advertiserilor posibilitatea de a-si promova produsele.

Pisoarele hi-tech dispun de un monitor LCD de 12 inchi plasat chiar deasupra lor si de un sistem de senzori ce detecteaza exact directia jetului de urina. Spre exemplu, un joc in care utilizatorul skiaza ii permite utilizatorului sa controleze eroul prin directionarea subtila in stanga sau dreapta a jetului de urina.

Jocurile au nume amuzante, precum Clever Dick sau On The Piste.

Sistemul a fost implementat de Gordon MacSween, iar acesta spune ca utilizatorii din baruri obtin scoruri mult mai bune la jocuri decat au reusit angajatii sai in timpul testarii noilor pisoare.

„Se pare ca oamenii invata cum sa isi controleze jetul, sa se opreasca si sa porneasca din nou, pentru a obtine scoruri mai mari”, a declarat acesta intr-un material al revistei Time Out London.

Deocamdata nu exista nici o alternativa a acestui sistem pentru toaletele destinate femeilor.

httpv://www.youtube.com/watch?v=WdGRHmxz7PA&feature=player_embedded#!