Star Wars: The Old Republic beta, in acest weekend

Data: 27/11/2011 | Autor: .

De vineri pana duminica, serverele jocului MMORPG Star Wars: The Old Republic sunt deschise celor care vor sa testeze varianta beta. Jocul va fi lansat, oficial, pe 20 decembrie in SUA si pe 22 decembrie in Europa, au anuntat BioWare si LucasArts.

Accesul pe server se face insa numai pe baza de invitatie, astfel ca sunt putine sanse sa reusiti sa intrati in actiunea unuia dintre cele mai asteptate jocuri ale anului. Mai multe amanunte puteti afla de aici.

Jocul, a carui lansare a fost anuntata inca de la E3 Expo 2009, a suferit numeroase modificari si amanari, care au starnit nemultumirea fanilor din intreaga lume. Programat initial in decembrie 2010 iar apoi amanat pentru primavara lui 2012, lansarea jocului a devenit acum o certitudine –Star Wars: The Old Republic va ajunge in magazine in sezonul de shopping de Craciun.


Actiunea jocului MMOG este plasata la 300 de ani dupa evenimentele din Star Wars: Knights of theOldRepublic, cu mii de ani inaintea imperiului lui Dark Vader, in timpurile in care Imperiul Sith siOldRepublicse aflau in razboi.

In noul joc, utilizatorii vor putea sa isi creeze propria saga in lumea StarWars. Vor putea alege un cavaler Jedi sau un Sith, intre calea dreapta a Fortei sau partea intunecata a acesteia.

Star Wars: The OldRepublic va fi primul MMORPG in care toate dialogurile vor fi vorbite. “Dupa cum va puteti da seama, punem foarte mult accent pe povestea jocului”, a declarat co-fondatorul BioWare Ray Muzyka.

Dezvoltatorii jocului se asteapta la vanzari de peste 3 milioane de unitati in 2012.

httpv://www.youtube.com/watch?v=up9crByjT8Y