Vodafone lanseaza un joc online interactiv cu echipa „SRL”

Data: 5/12/2011 | Autor: .

Vodafone Romania a lansat astazi un joc interactiv online intitulat Manager SRL, prin care operatorul incearca sa-si promoveze serviciile pe care le ofera segmentului business.

Campania este o continuare a seriei de reclame TV „SRL”, centrata pe o companie fictiva condusa de un personaj interpretat de actorul Vlad Ivanov.

Noul joc al celor de la Vodafone poate fi accesat pe site-ul managersrl.ro si ofera utilizatorilor filmari HD cu membrii echipei din spoturile „SRL” si peste 40 de momente in care jucatorul trebuie sa ia decizii in cursul actiunii.

Scenariul jocului este unul simplu: „Sere (personajul interpretat de Vlad Ivaniv in redactie – n.r.) pleaca intr-o vacanta de iarna si iti cere ajutorul pentru a conduce echipa SRL. misiunea ta este de a semna un contract important cu clienti asiatici”.

Jocul este construit pe cu ajutorul platformei Flash, el nefiind, din acest motiv, accesibil utilizatorilor de dispozitive Apple precum smartphone-urile iPhone si tabletele iPad.

In cadrul jocului, utilizatorii vor trebui sa raspunda la anumite intrebari, pentru a-si determina „tipologia de manager”.

Pentru a beneficia de „o experienta interactiva completa”, utilizatorilor le va fi cerut numarul de telefon, insa acesta nu va trebui introdus obligatoriu.

O experienta completa de joc dureaza in medie in jur de 15 minute, potrivit comunicatului de presa emis de Vodafone, iar utilizatorii pot castiga carti de business precum Steve Jobs – Secretele Inovatiei.