Primul personal shooter pe care il poti juca in realitate

Data: 29/02/2012 | Autor: .

Cunoscutul inventator Jon Atherton pregateste lansarea unui gadget care vine sa ofere pasionatilor de jocuri de tip person shooter o perspectiva noua si foarte tentanta. Cu ajutorul gadgetului AppTag Laser Blaster, gamerii pot transforma realitatea intr-un adevarat camp de lupta.

AppTag utilizeaza sensorii de miscare si GPS-ul telefonului, alaturi de un dispozitiv infrarosu pentru a inregistra miscarile si tintele lovite. Informatiile sunt transmise catre telefoane prin bluetooth sau wi-fi, iar aplicatia le integreaza in game-ul la care pot participa mai multi jucatori.

AppTag Laser Blaster va fi disponibila atat pentru telefoanele cu iOS cat si Android.

Pachetul care va fi lansat in magazine va include pistolul cu butoanele de reincarcare si foc si soft-ul aferent. In viitor, Atherton promite sa extinda numarul armelor disponibile cu o pusca cu binoclu si o arma automata. In plus, va fi disponibila si o casca speciala prin care jucatorii vor putea comunica audio intre ei.

Aplicatia soft va fi lansata in urmatoarele saptamani, iar accesoriile pana al sfarsitul anului.

Aplicatia software AppTag va costa 25 dolari. Pentru a dezvolta accesoriile, Atherton cauta investitori pe Kickstarter. Tot acolo aflati si mai multe detalii despre acest proiect.