Primele jocuri pentru Tegra 3 quad-core

Nvidia a anuntat, la Mobile World Congress 2012 din Barcelona, primele jocuri care folosesc la maxim noul procesor cu patru nuclee Tegra 3. Acestea sunt Golden Arrow THD, Dark Kingdom THD, Eden to GREEEEN THD, Hamilton’s Great Adventure THD si Sonic the Hedgehog 4: Episode II.

“Jocurile nu sunt dedicate pentru Tegra 3 din intamplare. Am lucrat la dezvoltarea noii platforme mobile in ultimii 6 ani, iar noile jocuri vin sa arate cel mai bine performantele quad-core”, afirma dezvoltatorii de la Nvidia pe blog.

Cel mai cunoscut joc din lista anuntata de Nvidia este Sonic the Hedgehog 4: Episode II. In noua editie, disponibila pe Android Market pentru 12.95 lei, puteti testa performantele grafice spectaculoase care le aduce noul Tegra 3. NVIDIA afirma ca noul joc ruleaza la o rezolutie de 720p HD.

Golden Arrow este un joc de aventura care promite sa atraga pasionatii genului prin texturile bine definite, luminile dinamice si efectele spectaculoase ce includ de la umbre la explozii .

Importat de pe PS3 pe platformele mobile, Dark Kingdom este un joc in care, pentru a-ti indeplini misiunea, colectezi spirite, te lupti cu adversari din ce in ce mai periculosi, iti upgradezi armele, armurile si skillurile. Jocul nu este inca disponibil in Market.

Realizat pe baza Unreal Engine, Eden to GREEEEN pune jucatorul in postura de a se lupta cu masinile – roboti venite de pe alta planeta. Scopul gamerului este salveze Euphoria, energia naturala de pe Eden. Jocul nu este inca disponibil in Market.

In fine, in Hamilton’s Great Adventure, utilizatorul are in fata un joc de strategie/puzzle ce aduce aminte de jocurile 3D Super Mario. NVIDIA afirma ca jocul nu are rival pe acest segment. Jocul a fost adaptate de pe DirectX 11. Jocul urmeaza sa fie lansat in Market.

Daca ti-a placut stirea, nu ezita sa dai like sau share din butoanele de mai jos. Multumim.