Primul spot video la telefonul cu ecran curbat Samsung Galaxy Round (VIDEO)

Data: 28/10/2013 | Autor: .

galaxyround-gadgetreport

Samsung se pregateste de lansarea primului sau telefon cu ecran curbat. Galaxy Round, gadget care ar urma sa fie prezentat oficial cel mai probabil in luna noiembrie, are deja un spot comercial.

Realizatorii spotului video sustin ideea ca telefonul, ca orice alt obiect, este normal sa aiba forme cat mai ergonomice, iar ecranul curbat vine sa ofere o experienta superioara.

Dezvoltat pe platforma Note 3, Galaxy Round va avea un display de 5,7 inchi, full HD, si va fi disponibil mai intai in magazinele din Coreea de Sud.

Ecranul permite utilizatorilor o experienta unica, inedita, fara precedent in industrie. Asa a caracterizat Samsung noul telefon.

 Gadgetul aduce o functie noua, “Roll Effect”, care permite utilizatorilor sa primeasca o serie de informatii dar prin simpla inclinare a ecranului curbat.

Cum functioneaza “Roll Effect” vedeti in clipul de mai jos.

La capitolul hardware, Galaxy Round vine cu o echipare tipica gamei Note 3, cu un procesor de 2.3GHz Snapdragon 800, 3GB de RAM si o camera de 13MP.

Telefonul va include o carcasa acoperita din piele si va fi mai usor decat Note 3. Va avea 154 de grame fata de 168 grame in cazul celui mai nou gadget lansat de Samsung.

In ceea ce priveste software-ul, Samsung nu a venit cu detalii inafara de functia “Roll Effect”. Cu siguranta vom vedea si un pachet special de aplicatii, la fel cum a facut si cu Note 3.

Data lansarii oficiale nu a fost anuntata, insa surse din piata afirma ca noul telefon ar urma sa fie prezentat in noiembrie. Ce se stie, cu siguranta, este ca telefonul va debuta mai intai pe piata sud-coreeana, la pretul de 1.09 million won ( 1014 dolari).