Primul trailer pentru „Despicable Me 2”

Data: 4/03/2012 | Autor: .

Universal Pictures a lansat primul trailer al filmului „Despicable Me 2”, animație ce va fi lansata in 3 iulie 2013, in SUA. Filmul, regizat de Chris Renaud și Pierre Coffin, ii va avea in principalele roluri pe Steve Carell, Kristen Wiig, Miranda Cosgrove, Russell Brand și Al Pacino, relateaza Showbizreport.ro

”Mici ticaloși” revin alaturi de personaje noi și din cale-afara de amuzante, așa cum se lauda echipa de animatori a lui Chris Meledandri. Deocamdata ii putem asculta pe patru dintre acești minioni cantand intr-o limba pe care numai ei o ințeleg.

Lansat in 2010, primul Despicable Me a fost unul dintre cele mai bine vandute filme de animatie din istorie, cu incasari de 540 milioane de dolari.

In weekend-ul de lansare Despicable Me a ajuns direct pe prima pozitie, cu incasari de 56 de milioane de dolari, fiind al treile film animat cu incasari record la debut, dupa Toy Story 3 si Shrek Forever After.

Incasarile l-au poziționat  pe locul 10 in topul celor mai banoase animații din istoria cinematografiei americane. Productia filmului a costat numai 69 milioane de dolari.

Despicable Me a fost primul proiect animat al studiourilor Illumination Entertainment, divizie a gigantului Universal si a fost intens apreciat de critici. Filmul a fost nominalizat la Globurile de Aur si premiile BAFTA pentru cel mai bun film animat al anului, relateaza cinemarx.

Urmariti, mai jos, trailerul primului film Despicable Me.