Un OZN pe Luna. Ce a descoperit Apollo 16?

Data: 26/01/2012 | Autor: .

Astronautii din misiunea spatiala Apollo 16 ar fi descoperit, pe Luna, in cadrul misiunii din 23 aprilie 1972, o posibila epava a unei nave extraterestre, relateaza Discovery News.

Jurnalistii citeaza o scrisoare trimisa la NASA de un grup de parapsihologi reuniti sub egida Transception Incorporated din Austin, in care acestia afirma ca agentia spatiala ar ascunde dovezi ale prezentei extraterestrilor  pe suprafata Lunii.

Grupul, al carui purtator de cuvant este astrobiologul si fizicianul Paul Davies, cere publicarea celor aproape 1 milion de fotografii care au fost realizate in cadrul misiunii Lunar Reconnaissance Orbiter (LRO).

Potrivit acestora, in momentul celei de-a treia calatorii, pe 23 aprilie 1972, astronautii John Young si Duke Charles  ar fi vazut o „epava a unei nave” extraterestre pe suprafata Lunii.

Expertii Transception au declarat ca singurele imagini facute publice pot indica structuri omenesti sau extraterestre, un fel de ” casa de stanca”.

Pentru a se elucida misterul este nevoie ca toate imaginile realizate pe Luna sa fie date publicitatii, sustin acesta.

“Daca ascultati transmisia audio, astronautii ar trebui sa primeasca un premiu Oscar din partea Academiei de film, pentru actiunea de la locul epavei, daca teoriile conspiratiilor se adeveresc”, a declarat fizicianul Paul Davies. Astronautii ar fi spus: „Uita-te, la marimea acestei stanci!”.