Samsung lanseaza o noua reclama care ironizeaza fanii Apple

Data: 20/01/2012 | Autor: .

Rivalitatea dintre Samsung si Apple continua si pe taramul publicitatii, sud-coreenii lansand o noua reclama in care ironizeaza fanii companiei americane.

Noua reclama prezinta cativa fani Apple stand la coada in fata unui Apple Store dinAustinpentru a cumpara noul iPhone. Unul dintre ei le prezinta, pe telefon, un clip care prezinta noul iPhone. Unul dintre ei se arata dezamagit: “Arata ca telefonul de anul trecut”.

Un prieten trece pe langa ei si ii arunca unuia dintre ei un charger, spunandu-le ca a ajuns la magazin folosind aplicatia vocala de navigatie.  Acestia se arata socati de-a dreptul ca aplicatia este gratuita.  Urmariti clipul mai jos.

Este a doua reclama dupa cea prezentata de GadgetReport.ro pe 12 decembrie.

Spotul prezinta un personaj ce foloseste un Galaxy S2 si lauda performantele noului sau smartphone. Acesta ironizeaza subtil multimea de fani Apple adunata la o coada in fata unui Apple Store.

Pe 6 ianuarie, v-am prezentat o alta reclama in care Samsung atinge apogeul tupeului in relatia cu Apple. A angajat o “vedeta” de la Apple pentru a juca intr-unul dintre spoturile la Galaxy Tab. O puteti vedea aici.