Primul trailer pentru Silence, noul film al lui Martin Scorsese

Data: 23/11/2016 | Autor: .

Primul trailer pentru Silence, noul film al lui Martin Scorsese

Primul trailer pentru noul film al regizorului Martin Scorsese, Silence, a aparut pe internet. Drama religioasă, cu Andrew Garfield, Adam Driver şi Liam Neeson, va ajunge în cinematografe pe 23 decembrie, relatează GadgetReport.ro

Bazat pe nuvela autorului japonez Shusaku Endo – Chinmoku (Tăcere, 1966), filmul “Silence” spune povestea a doi preoţi iezuiţi portughezi, interpretaţi de Andrew Garfield şi Adam Driver, care trec printr-o serie de suplicii, inclusiv tortură, atuni când călătoresc în Japonia pentru a-şi întâlni mentorul, interpretat de Liam Neeson.

Povestea misionarilor iezuiți se desfăşoară în secolul al XVII-lea, şi urmăreşte misiunea acestora de a-i converti pe japonezi la creştinism.

Atat pentru Andrew Garfield, cat si pentru Liam Neeson, rolurile din „Silence” au fost solicitante din punct de vedere fizic. Dar mai mult, intreaga echipa a fost expusa pericolului: la scurt timp dupa ce au inceput filmarile, care au avut loc si in Japonia, Taipei a fost lovit de un cutremur puternic, de 61, grade pe scara Richter. El se afla in hotel, la etajul 15, cand s-a produs cutremurul. „Mi-a fost frica, recunosc, simtit cum totul in jurul tau tremura”, a declarat Neeson.

Liam Neeson mai spune ca a fost atras de film si datorita radacinilor sale irlandeze catolice.Filmul urmeaza sa fie lansat pe 23 decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.