Primul trailer pentru Silence, noul film al lui Martin Scorsese

Data: 23/11/2016 | Autor: .

Primul trailer pentru Silence, noul film al lui Martin Scorsese

Primul trailer pentru noul film al regizorului Martin Scorsese, Silence, a aparut pe internet. Drama religioasă, cu Andrew Garfield, Adam Driver şi Liam Neeson, va ajunge în cinematografe pe 23 decembrie, relatează GadgetReport.ro

Bazat pe nuvela autorului japonez Shusaku Endo – Chinmoku (Tăcere, 1966), filmul “Silence” spune povestea a doi preoţi iezuiţi portughezi, interpretaţi de Andrew Garfield şi Adam Driver, care trec printr-o serie de suplicii, inclusiv tortură, atuni când călătoresc în Japonia pentru a-şi întâlni mentorul, interpretat de Liam Neeson.

Povestea misionarilor iezuiți se desfăşoară în secolul al XVII-lea, şi urmăreşte misiunea acestora de a-i converti pe japonezi la creştinism.

Atat pentru Andrew Garfield, cat si pentru Liam Neeson, rolurile din „Silence” au fost solicitante din punct de vedere fizic. Dar mai mult, intreaga echipa a fost expusa pericolului: la scurt timp dupa ce au inceput filmarile, care au avut loc si in Japonia, Taipei a fost lovit de un cutremur puternic, de 61, grade pe scara Richter. El se afla in hotel, la etajul 15, cand s-a produs cutremurul. „Mi-a fost frica, recunosc, simtit cum totul in jurul tau tremura”, a declarat Neeson.

Liam Neeson mai spune ca a fost atras de film si datorita radacinilor sale irlandeze catolice.Filmul urmeaza sa fie lansat pe 23 decembrie.