Quickmobile: Românii au precomandat iPhone X de 1,5 milioane de euro

Data: 31/10/2017 | Autor: .

Quickmobile: Românii au precomandat iPhone X de 1,5 milioane de euro

Quickmobile anunţă că, în doar trei zile, a înregistrat precomenzi pentru 1.200 de smartphone-uri iPhone X. Toate telefoanele au fost achitate integral, valoarea totală a acestora depășind 1,5 milioane de euro. Comenzile vor fi livrate către primii clienți din România începând cu 6 noiembrie, relatează GadgetReport.ro

Peste 1.200 de utilizatori au plătit integral, în avans, în medie, 1.250 de euro pentru vârful de gamă al Apple.

Din totalul precomenzilor plasate de către români, jumătate au vizat varianta telefonului iPhone X de 64 de GB. Cei care au ales această variantă a terminalului au preferat culoarea space gray. Restul precomenzilor au fost pentru varianta de 256 de GB a vârfului de gamă, culoarea preferată de către români fiind tot space gray.

Modelul iPhone X de 64 GB este disponibil în oferta retailerului la prețul de 5.299 de lei, în timp ce varianta de 256 GB este comercializată de către Quickmobile la prețul de 6.099 de lei. Prețurile includ TVA și garanția standard de 2 ani. Detalii aflati de AICI.

„Apetitul românilor pentru telefoanele Apple este tot mai mare, iar acest lucru l-am putut observa cu ușurință de-a lungul anilor. Dacă anul trecut, modele iPhone 7 și 7 Plus au înregistrat 1.000 de precomenzi, anul acesta, iPhone 8, 8 Plus și iPhone X au generat, însumat, peste 1.800 de precomenzi”, a încheiat Tudor Țiboc, managerul Quickmobile.

Unboxing iPhone X. Primele telefoane au plecat către clienţi