Razer Kraken Ultimate. Atunci când vrei să te izolezi în gaming și filme

Data: 13/04/2020 | Autor: .

Razer Kraken Ultimate. Atunci când vrei să te izolezi în gaming și filme

Trecem printr-o perioadă în care izolarea la domiciliu pare tot mai greu de suportat. Dacă stai într-un apartament normal, de bloc, cu familia alături, să reușești să evadezi din cotidian, să te relaxezi – poate fi o misiune aproape imposibilă. Zgomote în jur, fiecare cu programul TV, cu filmele și muzica preferată, este greu să te concentrezi pe chestiile care îți plac. Este o perioadă în care să ai o pereche de căști de calitate, care să îți ofere o experiență optimă, poate fi un avantaj important.

GadgetReport.ro vă prezintă astăzi căștile Razer Kraken Ultimate. Un gadget al cărui principal atuu îl reprezintă izolarea fonică foarte bună. Cu căștile pe urechi, vei reuși, cu siguranță, să te relaxezi cu filmele și jocurile preferate și să uiți de sentimentul de claustrofobie pe care cu toții îl experimentăm în această perioadă.

Asta dincolo de faptul că aceste căști sunt foarte bune pentru job, mai ales dacă stai în ședințe interminabile pe zoom & skype.

 

 

Razer Kraken Ultimate sunt dedicate, în principal, amatorilor de jocuri, însă sunt ideale pentru orice tip de experiență multimedia.

În primul rând, arată foarte bine. Ies în evidență prin aspectul premium, materialele folosite fiind de bună calitate. Căștile au o structură de plastic solidă și bureți moi și comozi acoperiți cu piele ecologică, care nu crează presiune pe urechi, astfel că le vei putea purta ore întregi fără senzația de disconfort pe care o simți la cele mai  multe căști over-ear.

Difuzoarele de 50 mm în diametru sunt bine ancorate de o structură din oțel și aluminiu care stă foarte bine pe cap, fără să alunece.  Mărimea căștilor este una optimă, reușind să acopere și să izoleze fonic foarte bine.

Pe partea exterioară au logo-urile RAZER luminate, iar firul pe USB 3.0 care le duce la calculator sau consolă este flexibil, acoperit cu un material textil care le face destul de rezistente.

Dincolo de aspectul solid, dinamic și original grație logo-ului, Razer Kraken Ultimate se remarcă prin sunetul excelent oferit în orice tip de experiență multimedia, de la conferințe pe zoom, la jocuri, filme și muzică.

Am testat Razer Kraken Ultimate în tot felul de programe, iar experiența (impedanța – 32 Ohm) a fost pe măsura așteptărilor.

Ne-a plăcut că sunetul este bine calibrat, cu bași puternici și profunzi, cu medii bine definite și un sunet stereo surround foarte bine calibrat, grație tehnologiei THX Spatial Audio.

Căștile oferă o experiență audio originală, având frecvențe de răspuns între 20 Hz – 20kHz și o senzitivitate de 112 dB care, în gaming în principal, vin să ofere un boost de interes și adrenalină, optimizat de aplicațiile THX Spatial Audio și Razer HyperSense.

Poți testa această funcție din aplicația RAZER acolo unde, de exemplu, poți asculta sunetele emise de un elicopter care decolează – o experiență care, prin intermediul vibrațiilor, îți oferă senzația că te afli la locul decolării.

Dincolo de calitatea sunetului stereo, foarte bine calibrată, un mare atu al Razer Kraken Ultimate îl reprezintă conectivitatea USB, asigurată de cablul de 2 metri lungime.

Căștile pot fi conectate la PC, laptop sau telefon, console precum PlayStation 4 și Xbox One dar și la Nintendo Switch, cu un adaptor. Am testat, în trecut și căștile Razer Nari Ultimate, fără fir, cu Bluetooth, și credem că cele cu fir sunt o soluție mai optimă, mai ales pentru sesiuni lungi de gaming sau binging, atunci când bateria căștilor Bluetooth se descarcă destul de repede.

Ne-a plăcut și microfonul retractabil, cu un sunet clar si care elimină zgomotul ambiental, care poate fi o soluție atunci când stai de vorbă pe chat, mai ales când lucrezi remote, în vremuri de pandemie.

Pe ansamblu, căștile Razer Kraken Ultimate reprezintă o achiziție excelentă pentru pasionații de gaming și nu numai.  Sunetul este bun, forma căștilor este optimă, iar faptul că le poți folosi un timp nelimitat poate să fie un avantaj.

Căștile au un preț pe măsura calității acestora. Dacă te interesează să le cumperi, o poți face de AICI.

 

Review Razer Nari Ultimate. Căști de gaming bine calibrate, cu un sunet bun și conectivitate wireless