Razer Phone. Cel mai puternic telefon din lume se lansează pe 1 noiembrie

Data: 13/10/2017 | Autor: .

Razer Phone. Cel mai puternic telefon din lume se lansează pe 1 noiembrieCunoscutul producător de gadgeturi pentru jocuri Razer pregăteşte lansarea unui smartphone cu specificaţii spectaculoase. Razer Phone ar urma să fie capabil să redea aproape toate jocurile de ultimă generaţie, relatează GadgetReport.ro

Potrivit informaţiilor apărute pe GFXBench, Razer Phone va avea un procesor de 5,7 inchi, cu rezoluţie de 2650 x 1440 pixeli, prins într-o carcasă metalică, foarte solidă.

La interior, Razer Phone va include un procesor Qualcomm Snapdragon 835, tactat la 2,4 Ghz care va lucra în tandem cu o memorie de 8 GB şi o placă video Adreno 540.

Telefonul va rula o versiune special adaptata de Android 7.1.1 de pe un spaţiu de stocare de 64 GB, suficient pentru 2-3 jocuri de ultimă generaţie.

În materie foto&video, Razer Phone va include o cameră principală de 11 MP, cu autofocus, capabilă să înregistreze la rezoluţie 4K cu HDR. Camera de selfie are 7 MP şi înregistrează într-un unghi larg.

Pe hârtie, specificaţiile par a fi excelente pentru o experienţă optimă de gaming. Mai multe detalii vom afla pe 1 noiembrie, data la care ar urma să aibă loc lansarea oficială. Preţul nu a fost încă anunţat.