RCA online, într-un minut. O nouă ofertă pe internet

Data: 31/05/2021 | Autor: .

RCA online, într-un minut. O nouă ofertă pe internet

Transilvania Broker a lansat un instrument digital de emitere a polițelor de asigurări. Platforma reprezintă o inovație în domeniu, clienții având posibilitatea de a obține o poliță RCA online, în doar 1 minut.

Cum iti verifici pe internet asigurarea RCA la masina

Platforma dezvoltată de Transilvania Broker se diferențiază de alte produse similare prin includerea unor funcționalități în premieră pentru piața din România, precum:

  1. Modulul OCR (optical character recognition), o funcție de recunoaștere a textului bazată pe inteligență artificială, prin care utilizatorul va putea încărca buletinul și talonul mașinii, iar platforma va citi automat datele din documente și va autocompleta majoritatea câmpurilor;
  2. QR code, ceea ce va permite accesarea link-ului inclusiv de pe un flyer primit, de pe un afiș din birou sau de pe orice alt material de promovare;
  3. Asistență în timp real în ceea ce privește emiterea poliței, printr-un serviciu de live chat;
  4. Beneficii pentru rețeaua de asistenți în brokeraj, prin emiterea unui link individual de referral și a unui cod QR prin care polițele emise online din platformă le sunt alocate acestora, cu tot cu comisioanele aferente.

Cum scapi de geamurile aburite de la mașină. O soluție ieftină și simplă

Platforma RCA online permite pentru moment emiterea online doar de poliţe de asigurare RCA, însă în viitorul apropiat vor fi disponibile atât asigurările de călătorii, cât și TransAsist. Platforma va fi live și disponibilă la www.transilvaniabroker.ro începând cu data de 1 iunie 2021.

Noua platformă este un produs complex care îmbunătățește atât experiența consumatorului în raport cu achiziția unei polițe RCA, cât și cea a partenerilor Transilvania Broker.

Anvelope de vara: Cum le alegem si cand le montam pe masina

Vrei o mașină second-hand? Acum poți afla tot istoricul de daune, de la RAR