RCS-RDS lansează un nou receptor inteligent HD pentru TV si internet

Data: 13/01/2015 | Autor: .
foto: Media Max

foto: Media Max

RCS-RDS va oferi clientilor la serviciile de televiziune digitală prin cablu un nou model de receptoare, KAON NA 1410 HD, relatează Media-Max. Receiverele vor fi distribuite doar abonatilor care au si internet fix.

Meniul lui Kaon NA 1410 HD este asemănator cu cel al modelului Kaon Na 1600HD, iar receptorul are si conexiune LAN.

Kaon NA 1410 HD oferă posibilitatea de timeshifting, utilizând o unitate de stocare externă neinclusă in pachet ( probabil se inregistrează automat pe hard-disk extern si/sau stick USB fluxul video in timpul vizionarii si astfel devine posibila derularea inapoi până in momentul in care a fost comutat pe canalul respectiv).

De asemenea, pot sa fie inregistrate orice programe tv, imediat sau programat ( posibil sa facă exceptie cele protejate la copiere, gen HBO, rămâne de verificat) sau sa fie pusă pauză in timpul vizionării live. Continutul inregistrat poate sa fie redat la viteza normală, derulat inainte si inapoi ori redat in slow motion etc.

Kaon NA 1410 HD oferă si posibilitatea rularii de aplicatii care pot sa primeasca informatii prin conectarea unui cablu de internet. Astfel, se pot primi stiri de mai multe ori pe zi, starea vremii, cursul valutar si evolutia faţă de ziua precedentă, clasamente, rezultate etape fotbal, Formula 1, Moto GP, tenis etc.