RECLAMA FALSĂ la iPhone 6. Cum poţi să îţi distrugi telefonul

Data: 21/09/2014 | Autor: .

iphone-6-gadget

apple-wave-640x0Apple a ajuns victima farselor pe internet. Pe Facebook circulă o reclamă falsă la iPhone 6 care afirmă că, dacă îţi vei pune telefonul la aparatul cu microunde, acesta se va încărca rapid. DigitalTrends afirmă că nu este exclus să existe deja victime ale acestei campanii.

Reclama afirmă că una dintre noutăţile aduse de telefonul iPhone 6 este încărcarea prin microunde. Aceasta vine la pachet cu noul software iOS8 şi permite utilizatorilor să îşi încarce bateria telefonului de la orice aparat cu microunde.

“Wave is our latest and greatest addition to iOS 8,” scrie in mesajul trimis de Apple. “Wave-charge your device by placing it within a household microwave for a minute and a half.”

ios-7-waterproof-640x0Pentru a fi cât mai veridic, în mesaj există şi un avertisment – Nu ţineţi mai mult de 300 de secunde telefonul în aparatul cu microunde, pentru că se va supraîncărca.

DigitalTrends afirmă că nu are incă semnale despre eventualele victime ale acesteia, însă nu este exclus să apară.

Reclama falsă la iPhone vine după alta care a făcut furori odată cu lansarea iOS 7, anul trecut. Print-un mesaj atribuit Apple, utilizatorii erau informaţi că, după upgrade-ul la noul sistem de operare, toate telefoanele iPhone vor deveni waterproof, adică vor fi rezistente la apă.