Reducerile Altex și Media Galaxy de Black Friday. Prețuri și produse

Data: 27/10/2021 | Autor: .

Reducerile Altex și Media Galaxy de Black Friday. Prețuri și produse

Altex și MediaGalaxy lansează mâine, 28 octombrie, campania de Black Friday. Campania  durează patru săptămâni, până pe 24 noiembrie. Mii de produse, la cele mai bune oferte, vor fi disponibile atât ȋn magazinele fizice Altex și Media Galaxy din toată țara, cât și online, pe altex.ro și mediagalaxy.ro.

Potrivit Altex, reducerile din promoție pot depăși chiar și 60%, din categorii precum IT, comunicații, gaming, electrocasnice, ȋncălzire, auto, bricolaj, iluminat, electrice, bucătărie, curățenie și igienă, jucării, produse pentru copii, sport, mobilă etc. Perioada este una dinamică, iar Altex recomandă clienților să urmăreasca săptămânal și chiar zilnic, produsele care intră ȋn promoție.

Reducerile Altex și Media Galaxy de Black Friday

Printre ofertele atractive pe care Altex le-a pregătit se numără aspirator robot Roomba, preț nou 1999,9 lei, reducere 33%; grătar electric Tefal, 594,7 lei, reducere 41%; mașină de spălat Whirlpool, de 8 kg, 1187,9 lei, reducere 28% + voucher Rabla 150 lei; căști true wireless Oppo, 199,9 lei, reducere 50%; tabletă Huawei, preț 419,9 lei, reducere 40%; baterie bucătărie Franke, preț 239,9 lei, reducere 60%.

Și serviciul Altex Travel oferă reduceri la pachetele de călătorie. Cel mai avantajos pachet din campania de Black Friday a Altex Travel este o săptămână ȋn Grecia, de la 49 de euro de persoană/sejur, ȋn perioada mai-septembrie 2022. Tot o săptămână este și circuitul Antalya și Pamukkale, ȋn primăvara anului viitor, și costă de la 99 de euro, de persoană/sejur. Revelionul la un hotel de 5 stele din Istanbul, pornește de la 459 de euro de persoană, pentru cinci nopți. Mai multe detalii pe altextravel.ro.

Ȋn 2020, cele mai vândute produse din campania BF Altex au fost: smartphonurile, televizoare și electrocasnice, ale căror vânzări s-au dublat și chiar triplet, pentru anumite segmente.

Cea mai spectaculoasă creștere au ȋnregistrat-o anvelopele de iarnă, datorită sezonalității și reducerilor substanțiale, pentru care vânzarea a crescut de 8 ori ȋn noiembrie 2020, față de septembrie 2020. Alte categorii populare au fost uscătoarele de rufe (+280%), smartwatch-urile (+190%) și cuptoarele incorporabile (110%). Aspiratoarele, espressoarele și aragazurile și-au dublat, de asemenea, vânzările.

Retailerul estimează că primele trei categorii vor rămâne ȋn top și ȋn 2021. Având ȋn vedere că se apropie sezonul rece și sărbătorile, sunt așteptate creșteri ale vânzărilor și pentru anvelopele de iarnă și jucăriile pentru copii.