Republic of Gamers lansează competiția de gaming ROG MASTERS

Data: 2/06/2020 | Autor: .

Republic of Gamers (ROG) invită pasionații de jocuri PC să participe la cel mai tare turneu de gaming dedicat fanilor ASUS și nu numai. Competiția constituie un prilej pentru amatori de a-și testa abilitățile într-un cadru extins, alături de participanți cu diferite stiluri de joc. ROG MASTERS poate fi o rampă de lansare pentru tinerele talente din e-sports și primul pas spre lumea gaming-ului profesionist la nivel internațional. ROG MASTERS este deschis celor care au împlinit vârsta de 14 ani.

ROG MASTERS va cuprinde două jocuri: Counter Strike: Global Offensive și League of Legends. Sesiunile de calificare vor fi împărțite în sferturi. Pentru ambele jocuri, vor exista câte patru sesiuni de calificări până pe 30 iunie și încă patru sesiuni de calificări în cel de-al treilea trimestru. Competițiile din cadrul turneului vor fi organizate sub formă de meciuri între echipe a câte 5 membri.


Înscrierea la ROG MASTERS


Înscrierile se fac online pe platforma FaceIT pentru Counter Strike: Global Offensive, respectiv BattleFy pentru League of Legends. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina: rogmasters.ro/inscrieri.

Prima sesiune de calificări va avea loc în perioada 2 iunie – 30 iunie 2020, competiția desfășurându-se online. Cea de-a doua fază a competiției va fi organizată în perioada august-septembrie 2020. Marea Finală va fi organizată offline în luna octombrie 2020, locul de desfășurare și data exactă urmând să fie anunțate ulterior.

În cadrul ROG MASTERS, concurenții vor putea câștiga numeroase premii atractive, constând în produse ROG. Astfel, membrii echipelor plasate pe primul loc în cele două competiții vor primi fiecare câte un laptop de gaming ROG Strix SCAR, iar jucătorii de pe locurile secunde câte un pachet ROG BOX.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.