Resident Evil 6, un proiect gigant

Data: 30/01/2012 | Autor: .

Capcom a mobilizat in proiectul noului episod din celebra serie de jocuri Resident Evil nu mai putin de 600 de programatori. Jocul se anunta a fi cel mai spectaculos din serie, spun oficialii producatorului. Ramane de vazut.

Hiroyuki Kobayashi, executive producer la Capcom, a declarat ca proiectul Resident Evil 6 este cel mai important dezvoltat de companie in prezent. “Va fi cel mai important joc din istoria noastra”, a spus Kobayashi.

Expertii promit noi personaje, o grafica spectaculoasa si un scenariu antrenant.

GadgetReport.ro a scris, recent, ca noul episod din celebra serie de jocuri Resident Evil va fi lansata pe 20 noiembrie pentru Xbox 360 si PlayStation 3. O versiune pentru PC va fi disponibila ulterior.

Scenariul jocului pleaca de la un atac bioterorist care afecteaza intreaga planeta si transforma multi oameni in zombie. Presedintele SUA se afla si el printre victimele virusului.

Leon S. Kennedy si Chris Redfield lucreaza impreuna, alaturi de cateva noi personaje, pentru a salva lumea.

Seria Resident Evil a debutat in 1996, cele cinci serii produse pana acum fiind vandute in peste 47 milioane de exemplare. Urmariti mai jos trailerul jocului si comunicatul de presa al celor de la Capcom.