Aliens: Colonial Marines. Teaserul celui mai asteptat shooter din 2012

Data: 31/01/2012 | Autor: .

Gearbox Software a lansat un nou teaser video pentru unul dintre cele mai asteptate jocuri din ultimii ani, Aliens: Colonial Marines. Promis inca din 2010, game-il urmeaza sa fie lansat, cel mai probabil, in toamna.

 

Realizat impreuna cu SEGA pentru PC, Nintendo 3DS, PlayStation 3, Wii U si Xbox 360, jocul este un first-person shooter bazat pe story-ul din celebra serie de filme horror Aliens.

 

Traierul lansat de Gearbox Software nu spune foarte multe lucruri despre joc insa va puteti face o idee despre grafica competitiva si personajele din Aliens: Colonial Marines.

Povestea lui Aliens: Colonial Marines a fost scrisa de scenaristii  Bradley Thompson si David Weddle, cunoscuti pentru implicarea in proiectul Battlestar Galactica.

 

Actiunea jocului se plaseaza intre Aliens si Alien 3. O echipa de elita este trimisa in cautarea lui Ellen Ripley si a restului echipajului de pe U.S.S. Sulaco. Urmeaza o misiune plina de adrenalina in care veti putea impusca toate creaturile din celebrul horror.

 

Jucatorii vor avea la dispozitie o gama variata de arme, de la flamethrower, pulse rifle, smartgun, pistol, RPG si multe alte tipuri de grenade si bombe.