Top 5 – cele mai bune jocuri de pe Facebook

Data: 30/01/2012 | Autor: .

Reteaua de socializare Facebook isi extinde, pe zi ce trece, paleta de aplicatii. De la sharing-ul de impresii, linkuri, video, audio si alte fisiere, la aplicatii muzicale si jocuri.

Sectiunea de games de pe Facebook atrage milioane de jucatori. Va prezentam cateva dintre cele mai interesante. NU pretindem ca jocurile selectate sunt pe placul tuturor. Insa, prin grafica, scenariu, dinamica, game-play si originalitate, pot reprezenta repere destul de relevante privind nivelul la care au ajuns jocurile de pe Facebook.

Dragon Age Legends

Un joc interesant care cu siguranta satisface gusturile pasionatilor de jocuri BioWare. Chemati-va prietenii si jucati impreuna story-ul foarte simpatic. Cavaleri, lupte, potiuni si abilitati magice, cam tot arsenalul unui joc inteligent, simplu si antrenant.

Urmariti trailerul jocului.

Empires & Allies

Jocul celor de la Zynga va antreneaza intr-o batalie pe viata si pe moarte cu invadatorii. Va trebui sa va alegeti tabara, sa va construiti orase, sa reconstruiti cladiri, sa va ganditi la viitor si, nu in ultimul rand, sa va imaginati, impreuna cu prietenii vostri, cele mai bune strategii pentru a va apara orasele. Iata-l cum se prezinta in actiune.

AdventureWorld

Facebook a devenit noua destinatie pentru fanii Indiana Jones, aflati in cautarea celor mai bune site-uri arheologice. Jungla imaginata de Zynga va ofera posibilitatea de a intra intr-o societate de exploratori aflati mereu in cautarea unor comori. Pentru fanii joculurilor de tip Tomb Raider. AdventureWorld nu este un joc de consola, asa ca nu va asteptati la o grafica super spectaculoasa.

Urmariti trailerul jocului.

PixelJunk Monsters Online

Un joc cu o grafica speciala, in stilul emo, insa foarte interesant din punct de vedere al game-play-ului. Aveti la dispozitie un arsenal intreg, de la bombe, la lasere si fortificatii pentru a va apara in fata invadatorilor si, de nu, a va extinde suprematia.

Words with Friends

Un joc de cuvinte in dulcele stil clasic. WWF iese in evidenta prin viteza si varietatea definitiilor. Iti poti invita prietenii sa dezlegati impreuna grilele foarte variate.