“Resident Evil: The Final Chapter” a ajuns in cinematografe

Data: 3/02/2017 | Autor: .

“Resident Evil: The Final Chapter” a ajuns in cinematografe

Unul dintre cele mai aşteptate filme SF din 2017, “Resident Evil: Capitolul final”, şi-a făcut debutul în cinematografele din România. “Resident Evil: The Final Chapter” este al şaselea film al seriei şi este lansat la aproape 15 ani de la primul film “Resident Evil” din 2002, relatează GadgetReport.ro

În ultimul capitol al seriei, acţiunea se petrece la trei săptămâni după evenimentele care au avut loc în „Resident Evil: Retribution” din 2012. Alice (Milla Jovovich), unica supravieţuitoare a ceea ce trebuia să fie ultima bătălie a umanităţii împotriva celor reîntorşi din morţi, se întoarce acolo unde a început totul – Raccoon City, locul în care Umbrella Corporation îşi strânge forţele pentru lovitura de graţie împotriva ultimilor supravieţuitori ai apocalipsei.

Filmările au avut loc în Africa de Sud, iar întâmplarea face ca mai mulţi YouTuberi să se afle în Cape Town la o convenţie, având astfel ocazia să apară în câteva secvenţe din film ca zombi.

„Resident Evil” este cea mai de succes franciză de film inspirată după un joc video, cel mai recent titlu din această serie de jocuri video de acţiune-horror, “Resident Evil 7: Biohazard”, fiind lansat chiar luna aceasta.

Pentru o experienţă cinematografică pe măsură, mergeţi să vedeţi filmul în IMAX şi 4DX.