Star Trek Discovery. Cea mai spectaculoasă serie din istoria celebrei serii SF

Data: 3/03/2017 | Autor: .

Star Trek Discovery. Cea mai spectaculoasă serie din istoria celebrei serii SF

CBS Studios International a anunţat că a început producţia primelor episoade din noul serial Star Trek Discovery. Franciza se va întoarce pe ecrane cu o nouă navă şi personaje noi, relatează GadgetReport.ro

Anunţul, făcut pe Twitter de producători, vine după o perioadă de incertitudine de câteva luni. Serialul era programat să fie lansat în luna ianuarie. Când va începe difuzarea rămâne încă un mister.

Star Trek Discovery va avea 13 episoade și spre deosebire de celelalte serii Star Trek, unde fiecare episod avea o poveste de sine stătătoare, în Discovery, fiecare episod va continua povestea din episodul precedent.

Deși inițial se specula că noul căpitan va fi o femeie, cel mai probabil lucrurile nu vor sta așa, însă Bryan Fuller, creatorul serialului, a confirmat că rolul principal va fi deținut de o femeie, în timp ce Discovery va fi primul serial Star Trek în care căpitanul navei nu va avea rolul principal.

Acțiunea din Star Trek Discovery va avea loc cu 10 ani înainte de misiunea căpitanului Kirk, din The Original Series. Bryan Fuller, creatorul serialului, a declarat că vede Discovery ca pe o punte de legătură dintre Star Trek: Enterprise (a cărei acțiunea era setată cu aproape 150 de ani înainte) și The Original Series.

În plus, Fuller a mai spus că probabil că în Star Trek Discovery vom vedea mai multe rase de extratereștrii decât în orice altă serie Star Trek și nu este eclus să vedem și o parte dintre personajele din seria originală făcându-și apariția.

In Statele Unite, noul Star Trek Discovery se va lansa cu un episod special in premieră în rețeaua de televiziune CBS. Episodul premieră si toate episoadele ulterioare vor fi apoi disponibile în Statele Unite exclusiv pe CBS All Access, un serviciu video digital la cerere ( VOD ) pe baza de abonament și, in acelasi timp, un serviciu de streaming live.

În Romînia, episoadele din noua serie Star Trek Discovery le vom vedea pe Netflix. Fiecare episod din noua serie va fi disponibil la nivel global în termen de 24 de ore de la premiera din SUA.

„Lansarea noului serial Star Trek Discovery va fi cu adevărat un eveniment de televiziune la nivel mondial. Star Trek este deja un fenomen la nivel globall, iar acest parteneriat internațional va oferi fanilor din intreaga lume, care doresc o nouă serie de acum mai mult de un deceniu, posibilitatea de a vedea fiecare episod, practic aproape în același timp cu telespectatorii din SUA. Gratie partenerilor noștri de talie mondială de la Netflix, noul star Trek va fi cu siguranta pe toate frecvențele din intreaga noastră planetă”, a precizat Armando Nuñez, presedinte si CEO al CBS Studios International

„Star Trek este unul dintre cele mai reprezentative productii din istoria televiziunii si suntem încântați de parteneriatul cu CBS pentru a readuce noua seria tuturor fanilor din intreaga lume. Cel mai nou capitol al poveștii promite să continue tradiția bogată in aventuri și va încânta fanii de pretutindeni”, a adaugat Sean Carey, vicepresedinte al Global Television la Netflix.