Review GadgetReport.ro – Ulefone Paris. Un smartphone cu Android 5.1 la numai 130 de dolari!

Data: 7/11/2015 | Autor: .

20151107_160953

Dacă vă doriţi un smartphone care să arate bine, să aibă un ecran de 5 inchi şi un Android care să funcţioneze fără întreruperi, Ulefone Paris poate fi o soluţie ieftină şi bună. Telefonul se mişcă excelent, costă puţin şi are dotări optime pentru o experienţă fără pretenţii de flagship.

Urmăriţi în clipul de mai jos un prim test video făcut de GadgetReport.ro. Concluzia noastră – Ulefone Paris este un telefon chinezesc excelent pentru preţul de numai 129,99 dolari. Singurul reproş este cel legat de camerele foto. Ambele fac poze bune, dar fără pretenţii.

Telefonul Ulefone Paris vine cu un look premium, dată de carcasa din aluminiu cu marginile rotunjite şi de ecranul de 5.0 inchi IPS, cu rezoluţia 1280 x 720 pixeli, acoperit cu Gorilla Glass 3.

Sub carcasă avem un procesor octa core A53 pe 64 biti, MTK6753, tactat la 1,3 Ghz şi gândit să economisească consumul de energie cu 30%, alături de 2 GB RAM LP-DDR3 şi un spaţiu de stocare de 16 GB.

Ulefone Paris are doua camere, una de 5 MP pentru selfie, cu unghi larg pentru ca fotografiile tale să cuprindă pe toată lumea, şi o alta, principală, de 13 MP, de la Omnivision, cu o apertură generoasă de F 1.8, cu flash.

Telefonul chinezesc stă bine la capitolul sunet, graţie solutiei Bes Flawless audio, care oferă un sunet curat si puternic.


Telefonul dispune, bineînţeles, de toată conectivitatea devenită standard în industrie, de la Bluetooth 4.0, reţea 802.11b/g/n, GPS, A-GPS, GLONASS, Digital Compass etc.

Ulefone Paris rulează ultima versiune de Android 5.1 cu o interfaţă dedicată, U Launcher, şi are, ca mai toate telefoanele chinezeşti, posibilitatea de a rula doua cartele SIM, dar nu simultan.

Ulefone Paris are o baterie de 2200 mAh, care îi asigură o autonomie de 24 de ore.

Telefonul îl puteţi comanda de pe Gearbest.com la preţul promoţional de 129,99 dolari, utilizand cuponul ParisGB.  Pentru inca 30 de dolari in plus, primiţi o variantă cu o husă din piele şi un protector pentru ecran. Telefonul ajunge fără probleme în România, serviciile GearBest.com fiind certificate.