Review Razer Hammerhead True Wireless. Căștile pregătite de sesiuni lungi de gaming mobil

Razer se focusează tot mai mult pe zona de gaming mobil. Unul dintre cele mai interesante gadgeturi pentru amatorii de gaming pe telefon lansate în ultima vreme îl reprezintă Razer Hammerhead True Wireless, o pereche de căști wireless cu un sunet optim și un preț destul de bun, relatează GadgetReport.ro

Review Razer Hammerhead True Wireless. Căștile pregătite de sesiuni lungi de gaming mobil

Razer Hammerhead True Wireless reprezintă versiunea fără fir a căștilor Razer Hammergead, unele dintre cele mai bune căști de gaming testate de GadgetReport.ro în ultimii ani. Varianta True Wireless vin să acopere o cerere semnificativă din piață, fiind dedicate atât amatorilor de jocuri cât și utilizatorilor de telefoane mobile care vor o pereche de căști multimedia cu un sunet bun, o autonomie excelentă și un preț pe măsură.

Pachetul în care sunt prezentate căștile Razer Hammerhead True Wireless este unul simplu, in stilul Razer. Dincolo de căști, în interior au un manual de instrucțiuni,  o mică scrisoare din partea CEO Razer  și o pereche de stickere Razer.

Căștile Hammerhead Wireless vin într-o cutiuța specială pentru depozitare, care funcționează și ca bază de încărcare, cu ajutorul unui cablu Usb Type-C.  În cutie mai ai  un mic șnur pentru a nu pierde cutia și mai multe tipuri de elemente din silicon pentru căști.

Razer Hammerhead True Wireless

Razer Hammerhead True Wireless

Conectarea căștilor Razer Hammerhead True Wireless se face simplu, prin Bluetooth. Este foarte ușor de realizat și nu a dat bătăi de cap. În plus, spre deosebire de altă căști de acest tip, nu au nevoie de o aplicație dedicată.

Toate funcțiile căștilor sunt explicate foarte clar în manual, de la redarea melodiilor, respingerea sau acceptarea unui apel  și accesarea unui gaming mode.

Ce ne-a plăcut din start la Razer Hammerhead True Wireless este sunetul oferit, unul foarte bine calibrat. Le-am testat pe diferite aplicații de muzică precum Spotify, YouTube Music, Tidal etc. și, indiferent de aplicație și de codecurile necesare, sunetul oferit de Razer Hammerhead True Wireless a fost unul bun, clar, cu bass potrivit și înalte bine definite.

Ne-am fi dorit o aplicație în care să poți seta diferite valori, să modifici sunetul cu mai multe înalte sau mai mulți bași, de exemplu, însă chiar și în acest format standard se descurcă foarte bine. Microfonul din căști a redat, de asemenea, destul de clar vocea în convorbiri, nu la nivelul unor produse premium însă mulțumitor și ușor de auzit de interlocutor.

În materie de autonomie, bateria căștilor Razer Hammerhead True Wireless a ținut în jur de patru ore, timp în care le-am folosit pe muzică și în jocuri, într-un ritm destul de intensiv. Cutia de încărcare poate oferi o încărcare rapidă, ce îi cresc astfel autonomia pînă la 12 ore.

Dincolo de sunetul clar din muzică și filme, Razer Hammerhead True Wireless excelează la redarea sound-ului din gaming. Căștile au o latență foarte scăzută și oferă o audiție optimă. Le-am testat în PUBG, Fortnite și Mobile Legends și nu ne-au dezamăgit. Mai mult chiar, în PUBG și Fortnite s-au dovedit de excepție.

Dincolo de sunetul optim, ne-a plăcut și faptul că aceste căști stau confortabil în ureche. Le-am purtat destul de  mult și nu ne-au devenit inconfortabile așa cum ni s-a întâmplat cu alte căști, de la mărci consacrate precum Samsung, Sony sau JBL.

Designul, inspirat de unde știm bine cu toții, este unul optim, astfel că indiferent ce faci, dacă alergi, dai din cap sau mergi pe stradă, nu îți vor cădea din urechi.

Razer Hammerhead True Wireless au reușit să ne surprindă plăcut, oferind o alternativă optimă la clasicele deja produse, intens mediatizate, de la Sony, Apple, Samsung sau Huawei. Singurele aspecte la care credem că este nevoie de îmbunătățiri sunt autonomia și funcția de blocare a zgomotului ambiental  (noise cancelling).

Căștile Razer Hammerhead True Wireless se pot achiziționa de pe acest LINK la cel mai bun preț.