“Revolutionarul” Fifa 2012, disponibil la download in varianta Demo

Data: 13/09/2011 | Autor: .

EA Sports a prezentat, marti, varianta demo a jocului FIFA 2012 care va fi lansat in Europa pe 30 septembrie. Game-ul va fi disponibil pentru Xbox 360, PlayStation 3, PC, Nintendo Wii, PlayStation 2, Nintendo 3DS, PSP si iOS.

In varianta demo, ce poate fi descarcata de aici, sunt disponibile numai sase echipe – Barcelona, Arsenal, Man City, Marseille, Dortmund si AC Milan – care se bat in Champions League.

Singurul stadion disponibil in varianta de test este arena lui Manchester City Ettihad, iar durata reprizelor este de 3 minute.

In varianta finala, noul FIFA 2012  va avea peste 500 de cluburi licentiate, 50 de competitii si divizii nationale si 8 moduri de joc, printre care clasicul 11 vs.11 sau PRO, iar la capitolul noutati modul 3D Street Footbal, exclusiv pentru 3DS.

David Rutter, producatorul de la Electronic Arts a declarat ca 2012 va fi un an revolutionar pentru franciza FIFA, in primul rand din punctul de vedere al gameplay-ului.

Pe langa noua camera default, care va oferi o alta experienta vizuala fata de „FIFA 2011″, noul sistem de iluminare si un public mai real, FIFA 2012 va aduce un nou simulator de control al jucatorilor, bazat pe Tactical Defending si Pro Player Intelligence, sisteme ce vor oferi comportamentul real al jucatorilor.

Modurile „Career” si “Be a Pro” au fost, de asemenea, imbunatatite. In plus, modul “Be a Pro” va da ocazia fiecarui jucator sa-si inceapa cariera de fotbalist de pe strazile unui oras, sa-si dezvolte tehnica si reputatia, sa-si continue cariera in cadrul echipelor de club, si, in final, sa reprezinte echipa nationala.

O alta noutate o reprezinta Precision Dribbling, ce va oferi utilizatorului posibilitatea de a face driblinguri mult mai precise si atingeri ale mingii mult mai sensibile. In varianta pentru 3DS, utilizatorii vor putea utiliza touch-screen-ul pentru gameplay.

Cititi  mai multe detalii aici.  FIFA 2012 poate fi pre-comandat de pe GameStop, la preturi intre 39,99 si 59,99 dolari.