Rogue One, o adevărată varză! Cele 46 de scene scoase din film

Rogue One, o adevărată varză! Cele 46 de scene scoase din film

Star Wars Rogue One continuă să creeze vii dezbateri pe internet, povestea cu iz de telenovelă SF a celor de la Disney şi mai ales modul bizar, de-a dreptul ridicol, în care a fost filmată noua producţie Războiul Stelelor determinând ample reacţii negative din partea fanilor, relatează GadgetReport.ro

Dincolo de discuţiile privind scenariul şi soluţiile cinematografice cu iz de filme de desene animate alese de Disney pentru a justifica acţiunea, fanii Star Wars s-au declarat revoltaţi de numărul mare de scene care apar în trailerele lui Star Wars Rogue One şi care nu se regăsesc în filmul ajuns pe ecrane.

Puse cap la cap, scenele respective arată că Disney a schimbat semnificativ povestea în timpul filmărilor.

Unul dintre fanii Star Wars, Vashi Nedomansky (https://vimeo.com/vashi) a adunat numai puţin de 46 de scene care nu şi-au mai găsit loc în Star Wars Rogue One.

GadgetReport.ro relata, zilele trecute, că prima impresie a fost că asistăm la o parodie după legendara serie Războiul Stelelor.

Dramatismul luptelor dintre cavalerii Jedi şi lorzii Imperiului, povestea bine închegată, atmosfera specială, toate au dispărut în noua serie „Rogue One: O poveste Star Wars”, fiind înlocuite cu o demonstraţie de efecte speciale, artificială, fără niciun fel de valoare artistică.

Dacă tragicomicul personaj Kylo Ren (Adam Driver), lordul Dark Side cu accente emo, vi s-a părut deplasat, Rogue One o să vă surprindă cu câteva noi personaje şi mai penibile. Unul dintre ele, un fel de Jedi orb, care de fapt nu e nici măcar un cavaler Jedi, o să vă ofere un adevărat recital de expresii legate de „Forţă”.

Scenariul din Rogue One: A Star Wars Story pare o poveste scrisă de nişte debutanţi, altfel nu se explică episoadele cu iz tragicomic.

Printre altele, rebelii reuşesc să tamponeze o navă imperială şi să provoace astfel un fel de ambuteiaj spaţial, Centrul de Date al Imperiului are o antenă parabolică (!!) care poate fi controlată doar dintr-un panou aflat pe acoperiş, iar scutul de protecţie al bazei militare poate fi anihilat doar cu ajutorul unei manete de ON/OFF.

Citiţi continuarea review-ului AICI