Rogue One: A Star Wars Story. Surprizele pregătite de noua serie Războiul Stelelor

Data: 1/11/2016 | Autor: .

Rogue One: A Star Wars Story. Surprizele pregătite de noua serie Războiul Stelelor

Rogue One: A Star Wars Story nu va fi filmul la care se aşteaptă fanii, urmând să ducă acţiunea într-o zonă „neagră”. „Filmul nu se va desfăşura aşa cum credeţi”. Este declaraţia făcută de regizorul filmului, Gareth Edwards, într-un interviu pentru USA Today, citat de GadgetReport.ro

Cât de departe va merge Rogue One: A Star Wars Story de seria originală Star Wars? O intrebare la care Gareth Edwards a răspuns într-un mod misterios.

Chiar dacă nu vom continua povestea lui Luke Skywalker, a fost important să surprindem tema şi emoţiile seriei originale Star Wars”, a declarat acesta. „Desfăşurarea filmului nu va fi însă cea la care vă aşteptaţi. Nu va urma tema Star Wars”, a mai spus acesta.

Ce se află dincolo de declaraţiile lui Gareth Edwards? Ce ştim sigur este că acţiunea se desfăşoară înainte de episodul Star Wars: A New Hope.

Eroina filmului, Felicity Jones (The Theory of Everything şi The Amazing Spider-Man 2), este însărcinată de Alianţa Rebelilor să fure planurile lui Darth Vader pentru construcţia Death Star.

În film nu îi vom vedea pe actorii din Star Wars: The Force Awakens, asta pentru că Disney vrea să rupă firul narativ al seriei cu mai multe filme care spun poveşti independente de aventurile lui Luke Skywalker, Rey şi Finn.

Producătorii au introdus noi personaje, atât luptători rebeli cât şi personaje negative. Mai mult, filmul va aduce in universul Star Wars noi lumi si civilizatii.

În film îi veţi mai vedea, printre alţii, pe Riz Ahmed, Madds Mikkelsen, Alan Tudyk, Jimmy Smits, Forest Whitaker şi Diego Luna. Lista completă o vedeţi aici.

Star Wars Rogue One va fi lansat în cinematografe pe 16 decembrie, în timp ce episodul Star Wars: Episode VIII, cu Rey şi Finn în rolurile principale, va ajunge pe ecrane abia pe 15 decembrie 2017.

GadgetReport.ro relata, anterior, că Disney vrea să transforme Războiul Stelelor într-o adevărată fabrică de bani. Compania vrea să lanseze câte un episod în fiecare an!

Primul Star Wars a fost lansat în 1977. De atunci s-au strâns şapte filme, toate blockbuster-uri, cu încasări de miliarde de dolari.