Documentar de văzut! Before the flood, un film cu DiCaprio, despre schimbările climatice

Data: 2/11/2016 | Autor: .

Documentar de văzut! Before the flood, un film cu DiCaprio, despre schimbările climatice

,,Before the flood”, unul dintre cele mai interesante documentare despre schimbările climatice, care îl are în rolul principal pe Leonardo DiCaprio şi drept invitat, printre alţii, pe Barack Obama, poate fi văzut gratuit pe internet. Realizat de National Geographic, documentarul prezintă, în 95 de minute, modul în care poluarea a afectat planeta, din India şi Groenlanda.

„Vreau să aflu cât de departe s-a ajuns, când de mult am distrus cu poluarea şi ce putem face pentru a opri schimbările climatice”, afirmă DiCaprio, încă din startul documentarului ,,Before the flood”.

Timp de trei ani, Leonardo DiCaprio a luat interviuri mai multor personalități și oameni de rând, ce au fost afectați de schimbările climatice.

before-the-flood-quad-900x444

Regizat de Fisher Stevens, ,,Before the flood” este unul dintre cele mai bune documentare realizate în ultimii ani. Îl vedeţi în clipul de mai jos.

Dacă daţi share clipului, cu hashtag-ul #BeforeTheFlood pe Facebook, Twitter și Instagram între 24 octombrie și 18 noiembrie, 21st Century Fox și National Geographic s-au angajat să doneze câte un dolar fundațiilor Pristine Seas și Wildlife Conservation Society.